Μετά την εξαιρετική παρουσία της ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ» (Διεύθυνση: Μο Σταύρος Σολωμός, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου), στην 35η Συνάντηση Χορωδιών, που οργάνωσε ο Μουσικοφιλολογικός Όμιλος Λευκάδας «Ορφεύς», που πραγματοποιήθηκε για την 160ή Επέτειο της Ένωσης Επτανήσου με την Ελλάδα, νέα συμμετοχή προετοιμάζει ο Οργανισμός της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ».

Αυτή τη φορά με την ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, η οποία την προσεχή Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι, θα λάβει μέρος στη Θερινή Παιδική Συναυλία, που οργανώνει η Χορωδία Τρίπολης, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Τρίπολης και η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο της πόλης, με ελεύθερη για το κοινό είσοδο.
Θα λάβουν μέρος, εκτός της «Πολυφωνικής», η Προπαιδική Χορωδία της Τρίπολης «Σκαθάρια», η Παιδική Χορωδία της Τρίπολης «Σπουργίτια» και η Παιδική Χορωδία Ναυπλίου «Tamperamento».

Η ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ» θα παρουσιάσει τα έργα: «ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ», Στίχοι: Βαγγέλης Γκούφας
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ, «ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ», Στίχοι: Νανά Νικολάου, ΝΟΤΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ, «ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ», Στίχοι-Μουσική: ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ, «ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ» Στίχοι: Νανά Νικολάου, ΝΟΤΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ, «ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ», Στίχοι: Παυλίνα Παμπούδη, ΤΑΣΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ και «ΤΟ ΚΥΚΛΑΜΙΝΟ», Ποίηση: Γιάννης Ρίτσος, ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ,Επεξεργασία: ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΜΠΟΚΑΡΗ.

Τη χορωδία θα διευθύνει η εκπαιδευτικός, καθηγήτρια μουσικής, Μαριαλένα Μπόκαρη, ενώ πιάνο θα παίξει η καθηγήτρια πιάνου του Ωδείου της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», Μαρίνα Μυλωνά. Την αποστολή θα συνοδεύσουν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Γιώργος Σταματόπουλος, Παναγιώτης Αρκαδιανός, Γιάννης Καλαντζόπουλος Γιάννης Αλεξόπουλος και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Μο Σταύρος Σολωμός.