Η Εκπαιδευτική Ρομποτική είναι μία σύγχρονη και δυναμικά ανερχόμενη εκπαιδευτική διαδικασία, η οποία απευθύνεται κυρίως στους μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου.

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Πουκαμισάς προσεγγίζουν το θέμα της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής οργανωμένα και σε βάθος, συνεργαζόμενοι ακαδημαϊκά με τους καλύτερους και τους πλέον έμπειρους σε αυτόν τον τομέα, προκειμένου να προσφέρουν μία άρτια και πλήρη υπηρεσία, άκρως επωφελή για τα παιδιά.

Η «Ρομποτική Πουκαμισάς» είναι στην ουσία ένα μαθησιακό περιβάλλον που έχει στόχο του να καλλιεργήσει τη δημιουργική ευφυΐα των παιδιών και να προκαλέσει το ενδιαφέρον τους στα επιστημονικά πεδία του STEM (Science = Επιστήμη, Technology = Τεχνολογία, Engineering = Mηχανική, Mathematics = Μαθηματικά).

Στη «Ρομποτική Πουκαμισάς» οι μαθητές, συνδυάζοντας την πληροφορική με τα μαθηματικά, τη φυσική και τη μηχανολογία, δημιουργούν κατασκευές με χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά του ανθρώπου ή ενός  ζώου, αλλά και μικρές ευκολόχρηστες μηχανές, τις οποίες στη συνέχεια «προγραμματίζουν», ώστε να «εκτελούν»  διάφορες ενέργειες.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ρομποτική Πουκαμισάς» οι μαθητές:

  • Αποκτούν πολυεπίπεδη μαθησιακή οργάνωση.
  • Εφαρμόζουν πρακτικά τις γνώσεις τους στις θετικές επιστήμες (φυσική και μαθηματικά).
  • Εξοικειώνονται με τις νέες τεχνολογίες.
  • Λύνουν προβλήματα με αποτελεσματικό τρόπο.
  • Μαθαίνουν να συνεργάζονται και να πετυχαίνουν τους στόχους τους.
  • Εφοδιάζονται με γνώσεις και ικανότητες, που θα τους είναι χρήσιμες τόσο στο σχολείο τους όσο και στη ζωή τους γενικότερα.

Τέλος, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι, ενώ τα προγράμματα της «Ρομποτικής Πουκαμισάς» είναι τα πληρέστερα και αρτιότερα προγράμματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που υλοποιούνται σήμερα στη χώρα μας, τα δίδακτρα είναι ιδιαιτέρως προσιτά, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να φοιτήσουν σε αυτά όσο το δυνατόν περισσότεροι μαθητές, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουμε όλοι μας.


Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2610271461 ή αποστέλλοντας email στο [email protected]

Online Φόρμα επικοινωνίας:

https://www.poukamisas.gr/didaktiria/frontistiria-patra-kentro/