Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, γι’ αυτό και βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ρηγίλλης.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ντύθηκε για πρώτη φορά γαμπρός και έλαμπε από ευτυχία περιμένοντας από νωρίς την αγαπημένη του σύντροφο και γυμνάστρια στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας. Μάλιστα, ο Κώστας Καραφώτης και η Κάτια Μάνου είχαν επιλέξει το μυστήριο να γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

Από την αρχή της σχέση του, άλλωστε, το όμορφο ζευγάρι επιλέγει να κρατά ιδιαιτέρως χαμηλούς τόνους και τις προσωπικές τους στιγμές να μην της εκθέτουν δημόσια. Μέσα από τα social media, ωστόσο, ορισμένοι αγαπημένοι τους φίλοι διέρρευσαν στιγμιότυπα από την πλέον ευτυχισμένη στιγμή του τραγουδιστή και της γυμνάστριας.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Ελένης Πετρουλάκη στο Instagram, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τόσο την ευτυχία που ένιωθε ο Κώστας Καραφώτης και αντικατοπτριζόταν στο πρόσωπο του περιμένοντας την Κάτια Μάνου όσο και τον πρώτο χορό των νεονύμφων.