Είναι τελικά ανοικτό το Ρωμαϊκό Στάδιο της Πάτρας για τους επισκέπτες της πόλης;

Είναι, απλά όχι όλες τις ώρες. Το Ρωμαϊκό Στάδιο που παραδόθηκε στην Πάτρα, το περασμένο φθινόπωρο, με επίσημα εγκαίνια και την άφιξη της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, είναι το μοναδικό αυτή τη στιγμή αρχαιολογικό μνημείο εντός του κέντρου της πόλης που θα μπορούσε να αποτελέσει πόλο επισκεψιμότητας για τους τουρίστες.

Βλέπετε με το Ρωμαϊκό Ωδείο να είναι κλειστό λόγω των εργασιών που συνεχίζονται, με το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο να είναι αρκετά μακριά από το κέντρο και κλειστό τις περισσότερες φορές, οι ξένοι τουρίστες που όταν έρχονται στην Ελλάδα θέλουν να επισκεφτούν έναν αρχαιολογικό χώρο, στην Πάτρα δεν έχουν που να πάνε.

Πέρα από το Κάστρο και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Έτσι το Ρωμαϊκό Στάδιο που αποτελεί έναν ξεχωριστό αρχαιολογικό χώρο για την Πάτρα, εντός του ιστορικού της κέντρου, έχει μια ιδιαίτερη σημασία για τη πόλη και τους ξένους τουρίστες που θα ήθελε να προσελκύει.  

Πρέπει να είναι έτσι σε καθημερινή βάση ανοικτό. Αλλιώς τι να έρθει να δει και αυτός ο καημένος τουρίστας στην αχαϊκή πρωτεύουσα;