Καλοκαίρι συναυλιών και φέτος στην Πάτρα, όπως και στο Αίγιο, με τον Flash Live να έχει κλείσει για ακόμα μια χρονιά σημαντικά ονόματα καλλιτεχνών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το patrasevents.gr τον Ιούνιο και τον Ιούλιο θα φέρει  αγαπημένους καλλιτέχνες που θα έρθουν στην περιοχή μας για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να ξεσηκώσουν το πατρινό κοινό.

Καλοκαίρι, άλλωστε, χωρίς συναυλίες, σε υπαίθριους χώρους, είναι φαγητό χωρίς αλάτι. Η αρχή, σε ότι αφορά πάντα τις συναυλίες που έχει κλείσει ο Flash live, θα γίνει στις 4 Ιουνίου με τον Σωκράτη Μάλαμα και την Ιουλία Καραπατάκη να έρχονται στο Royal.

Την σκυτάλη παίρνει στις 19 Ιουνίου ο Μίλτος Πασχαλίδης, σε μία μουσική συνάντηση που θα γίνει και πάλι στο Royal, με τον αγαπημένο καλλιτέχνη να υπόσχεται μια ξεχωριστή βραδιά για όλους όσους αγαπούν τη μουσική του.


Σωκράτης Μάλαμας - Ιουλία Καραπατάκη - Όταν Μου Χαμογελάς | ΜΕ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ


Μίλτος Πασχαλίδης - Κακές συνήθειες @ Θέατρο Δάσους, 16/06/2022

Στις 3 Ιουλίου και αυτή τη φορά στα στάδιο της Παναχαϊκής έρχεται η μοναδική Άννα Βίσση, σε μία συναυλία που περιμένουν πώς και πώς οι fans της αγαπημένης performer η οποία παραμένει ένας δυναμίτης πάνω στη σκηνή.

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το μουσικό καλοκαίρι της Πάτρας ο μεγάλος ροκέρ, ο αιώνιος έφηβος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Έρχεται έτσι στις 8 Ιουλίου στο γήπεδο της Παναχαϊκής, σε μία συναυλία που κανείς δεν πρέπει να χάσει.


Anna Vissi - Paralio, Live in Patra, 14/07/2014


Χαιρετίσματα Βασίλης Παπακωνσταντίνου live, Καλλιμάρμαρο 14/06/23

Όσο για το Αίγιο; Ο μοναδικός Κωστής Μαραβέγιας θα παίξει για τους φίλους της ξεχωριστής μουσικής του και του ιδιαίτερου ύφους του, στις 25 Ιουλίου, με παλιές και νέε επιτυχίες του, αλλά και τραγούδια που έχουν αγαπηθεί. 

Επίσης ο Dani GAMBINO θα εμφανιστεί στις 18 Ιουνίου στην Πάτρα στο Royal, ενώ στις 24 Ιουνίου στο Αίγιο ο Φοίβος Δεληβοριάς στην έναρξη του 3ου Aigio International Short Film Festival “Theodoros Angelopoulos”

Αυτά για τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Και για τον Αύγουστο έρχονται και άλλοι…


Μικροπράγματα - Κωστής Μαραβέγιας live@Θέατρο Δάσους 31-5-2023