Συστατικά
125 γρ. βούτυρο λιωμένο
1/2 κούπα καστανή ζάχαρη
1 αυγό
2 κ.σ. μέλι
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κ.γλ. μαγειρική σόδα
2 κούπες ινδοκάρυδο
Τρόπος Μαγειρέματος
Ρίχνεις σε ένα μπολ το βούτυρο, τη ζάχαρη, το μέλι και το αυγό και τα χτυπάς καλά με το σύρμα
Προσθέτεις το αλεύρι και τη σόδα και συνεχίζεις το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθούν
Ρίχνεις το ινδοκάρυδο και συνεχίζεις το ανακάτεμα
Σκεπάζεις το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το βάζεις στο ψυγείο για μισή περίπου ώρα
Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα
Απλώνεις σε ένα ταψί λαδόκολλα
Πλάθεις τα μπισκότα και τα τοποθετείς το ένα δίπλα στο άλλο στο ταψί
Τα ψήνεις για 10 λεπτά
Τα βάζεις σε μια πιατέλα και τα αφήνεις να κρυώσουν πριν τα τυλίξεις με διάφανη μεμβράνη.
Πηγή: tlife.gr