Συστατικά

4 κολοκυθάκια κομμένα κατά μήκος στη μέση
2 κ. σούπας ελαιόλαδο
2 φλ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
430 gr βρασμένα ρεβίθια
2 κ. σούπας βαλσαμικό ξύδι
1/ φλ. ψιλοκομμένος βασιλικός
100 gr φέτα
αλάτι
πιπέρι.

Τρόπος Μαγειρέματος

Αλείφεις τα κολοκυθάκια με ελαιόλαδο και προσθέτεις αλάτι και πιπέρι
Τα τοποθετείς σε ένα μικρό ταψί και τα ψήνεις στο grill στους 180 βαθμούς για 10 περίπου λεπτά
Τα αφήνεις στην άκρη μέχρι να αποκτήσουν θερμοκρασία δωματίου
Μόλις κρυώσουν τα κόβεις σε φέτες
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνεις τα κολοκυθάκια και προσθέτεις όλα τα υπόλοιπα υλικά
Σερβίρεις.

Πηγή: tlife.gr