Συστατικά

1 κιλό κιμά
2 κρεμμύδι
4 ντομάτες
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Μισό ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 ποτήρι κρασί
αλάτι
πιπέρι.

Τρόπος Μαγειρέματος

Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C.
Κόβεις τις μελιτζάνες κατά μήκος και τις αφήνεις μέσα σε ελαφρώς αλατισμένο νερό για 30 λεπτά.
Τις βγάζεις από το μπολ και αδειάζεις το εσωτερικό τους
Σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο, σοτάρεις το κρεμμύδι
Προσθέτεις τον κιμά και τσιγαρίζεις καλά να πάρει χρώμα
Σβήνεις με το κρασί και στη συνέχεια προσθέτεις τις ντομάτες ψιλοκομμένες, τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι
Γεμίζεις τις μελιτζάνες σου με τον κιμά
Πασπαλίζεις με το τριμμένο κεφαλοτύρι και τις ψήνεις για 40 λεπτά
Τις απολαμβάνεις ζεστές.

Πηγή: tlife.gr