Γεμάτη υπονοούμενα ήταν η συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια του MEGA, με αφορμή όσα εκτυλίσσονται και λέγονται μεταξύ των τηλεοπτικών προσώπων τις τελευταίες ημέρες, άφησε τις αιχμές της χωρίς να ονοματίσει πρόσωπα και εκπομπές.

«Ό,τι είναι να γίνει για καλό. Για τη Μπέττυ (Μαγγίρα) δεν το σχολιάζω καν, το έχουμε πει πολλές φορές από εδώ πόσο πολύ μας αρέσει. Με το καλό να ευδοκιμήσουν όλα και κυρίως να υπάρχουν εκπομπές που κάνουν χιούμορ και που έχουν και χιούμορ», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Γιατί υπάρχουν και εκπομπές που κάνουν χιούμορ χωρίς να το έχουν. Και στην εκπομπή της Μπέττυς έχουν αποδείξει ότι το έχουν το χιούμορ», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του MEGA με νόημα.

«Δεν είπαμε ποτέ ότι πρέπει να αγαπάμε και να εκτιμάμε τους πάντες. Επίσης, κανένας δεν θα έπρεπε να φοβάται κανέναν, σε έναν ουτοπικό κόσμο. Το ότι στην τηλεόραση δεν είναι ισάξια όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα δεν σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να είναι ελεύθερος για τα πάντα», ανέφερε σε άλλο σημείο της εκπομπής η Δανάη Μπάρκα, όταν η συζήτηση στράφηκε στο πρόσφατο σχόλιο του Νίκου Μάνεση προς τον Γιώργο Λιάγκα.

«Τη φετινή σεζόν είδαμε πρόσωπα να εκφράζονται ή να καθοδηγούν άλλους να εκφράζονται με διόλου κολακευτικά σχόλια για τρίτους… κι εμείς εδώ… Νεπάλ, που λέει και η Ναταλία Γερμανού», κατέληξε η Δανάη Μπάρκα αφήνοντας τις δικές της αιχμές.