Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για τη Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ρωτήθηκε πρόσφατα, για το τηλεοπτικό της μέλλον και συγκεκριμένα, για το αν θα βρεθεί στον ΑΝΤ1 και απάντησε με ένα υπονοούμενο, που αφορούσε την Κατερίνα Καινούργιου.

«Για μένα οι ανακοινώσεις θα γίνουν από άλλες παρουσιάστριες που ξέρουν καλύτερα», απάντησε η Φαίη Σκορδά και τότε, ξεκίνησε μία «διαμάχη» μεταξύ τους, με την Κατερίνα Καινούργιου να της «επιτίθεται» μέσα από την εκπομπή της.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις αυτές στον ραδιοφωνικό σταθμό «My Radio 104,6», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε πως η Κατερίνα Καινούργιου χάνει τον έλεγχο, όταν εκνευρίζεται.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star». Σε αυτό, λέει αρχικά: «Για μένα ό,τι έχει ακουστεί μέχρι σήμερα δεν ισχύει. Ειλικρινά. Προχθές άκουσα ότι θα είμαι συμπαρουσιαστής της Δανάης. Χθες το καινούριο που άκουσα είναι ότι θα είμαι στο 10:00-12:00 με τη Φαίη στον ΑΝΤ1. Ήμουν 8 χρόνια στον ΑΝΤ1 και δεν με έκαναν τίποτα και θα ξαναγυρίσω πάνελ εκεί; Όχι».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τη διαμάχη μεταξύ των δύο παρουσιαστριών: «Με ρωτούσαν ποια είναι η άποψή μου για το Καινούργιου-Σκορδά. Η Φαίη δεν είπε κάτι τρομερό, δεν έβρισε κανέναν. Το χειρότερο που μπορώ να το χαρακτηρίσω είναι "ειρωνικό παράπονο". Η Καινούργιου ως γνωστόν ανοίγει το στόμα της και χάνει τον έλεγχο. Την ενημέρωσαν για αυτό και απάντησε με πολλαπλάσιο θυμό, που στην τελική δεν μίλησε και για αυτή».

Τέλος, πρόσθεσε: «Η Καινούργιου φαίνεται ότι δεν χωνεύει περισσότερο τη Φαίη παρά τη Δανάη, που έγινε κι όλο αυτό το σκηνικό με πρώην. Η αλήθεια είναι ότι το ρεπορτάζ που προβάλλουν στην Κατερίνα δεν το προβάλλουν με καλοσύνη. Ο τρόπος είναι λίγο για να "καεί". Λένε ας πούμε για το MEGA "δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται, εφόσον είναι ακόμα στον αέρα η Δανάη" και ταυτόχρονα λένε "όχι, δεν θα πάει στο MEGA, αλλά στον ΑΝΤ1". Έχει μια εριστικότητα το ρεπορτάζ, δεν έχει ύφος πληροφορίας».