Είναι τυχερά ορισμένα παιδιά που αγάπησαν το ραδιόφωνο και τη μουσική, αλλά μεγάλωσαν μέσα από αυτά.

Είναι τυχερά γιατί μέσα από την ενασχόληση τους αυτή είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλλιτέχνες και μουσικές προσωπικότητες που για την εποχή τους εκτός του ότι είχαν μεγάλες επιτυχίες έγραψαν τη δική τους σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του ελληνικού πενταγράμμου.

Ένας από αυτούς τους τυχερούς του ραδιοφώνου σε ότι αφορά την Πάτρα είναι σίγουρα και ο αγαπητός σε όλους μας Τάκης Αγγελόπουλος ο οποίος ήταν ένας από τους παραγωγούς του θρυλικού Studio 20. Διαβάστε μέρος της ανάρτησης του, έχει ενδιαφέρον: «Μέσα από αυτό το ραδιόφωνο γνώρισα από κοντά μεγάλα ονόματα της Ελληνικής δισκογραφίας, αλλά και λιγότερο γνωστούς..

Αυτό το γράφω για να διευκρινίσω ότι είχα κάποιο μέτρο σύγκρισης για τους χαρακτήρες κάθε καλλιτέχνη που γνώρισα από κοντά.. Ένας μοναδικός καλλιτέχνης που γνώρισα και των έχω μέσα στους δύο  πιο αγαπημένους μου Έλληνες ποπ τραγουδιστές, είναι ο Μιχάλης Ρακιντζης, πολύ ωραίος τύπος, προσιτός και πολύ φιλικός!.. Δεν χρειάζεται να πω το πόσο μπροστά μουσικά (ήταν πάντα) από την εποχή του!.

Ο άλλος αγαπημένος μου τραγουδιστής είναι ο αείμνηστος Δάκης!.. Τον Δάκη τον  γνώρισα ένα καλοκαίρι της δεκαετίας των 90's στην παραλία της Καλόγριας. Ως πιτσιρικάς ήμουν fan των τραγουδιών του και όταν από τύχη των γνώρισα από κοντά, η χαρά μου και η έκπληξη ήτανε μεγάλη..

Ήταν τόσο απλός ως χαρακτήρας, καλόκαρδος και με ωραίο χιούμορ, που κουβεντιάζοντας μαζί του, σου έδινε την εντύπωση ότι των γνώριζες χρόνια, τόσο απλός και ωραίος χαρακτήρας.

Μετά από εκείνο το καλοκαίρι στην παραλία της καλόγριας τον είχα πετύχει αρκετά καλοκαίρια στην ίδια  παραλία (προς τον αμμόλοφο) και σχεδόν ποτέ δεν τον είχα ρωτήσει πως από "εδώ", μια και πάντα η κουβέντα ήταν αφιερωμένη στην μουσική.

Εκτός από την τελευταία φορά που τον είδα ως "παραθεριστή" στα μέρη μας και μετά από τόσες φορές των ρώτησα. «Κ. Δάκη, πως και αρκετά καλοκαίρια σας έχω δει να κάνετε τα μπάνια σας και τις διακοπές  σας εδώ στην Καλόγρια. Η απάντηση του ήταν: Μου αρέσει, γιατί αγόρι μου, μου θυμίζει τον τόπο μου, την Αλεξάνδρεια!».