Μία ατάκα της Φαίης Σκορδά στη χθεσινή της εκπομπή έμελλε να σχολιαστεί σήμερα από την Κατερίνα Καινούργιου και την ομάδα της.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον και για αν θα πάει στον ΑΝΤ1 και απάντησε όλο νόημα: «Για μένα, θα γίνουν οι ανακοινώσεις από άλλες παρουσιάστριες που ξέρουν καλύτερα».

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε: «Εγώ έχω ένα καλό όμως, τα λέω όλα μπροστά. Δεν παίρνω τηλέφωνα από πίσω να πω σε διευθυντικά στελέχη και διοικήσεις και να πω: “αυτή δεν κάνει, πώς το επιτρέπετε αυτό”. Τέλος πάντων μην μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Είναι κάτι που με στενοχωρεί. Είμαι ένας άνθρωπος που και να πω τη μπούρδα μου, θα την πω. Μετά θα πάω να ζητήσω συγγνώμη δημόσια. Εμένα δεν μου αρέσουν τα από πίσω. Γενικότερα τα λέω.

Εγώ πάντως όλα αυτά τα είπα για καλό. Το ότι μία παρουσιάστρια έχει προτάσεις και από άλλα κανάλια και μάλιστα είπα ότι είναι επιθυμία του ίδιου του ιδιοκτήτη του Θοδωρή Κυριακού και έχουν μία καλή σχέση. Τιμητικό είναι να λες ότι έχει πρόταση. Από το Mega, που ό,τι κι αν έχει γίνει με μένα και τη Δανάη Μπάρκα, είναι μία παρουσιάστρια που κάνει το 9-12 και πάει πολύ καλά. Και πάλι έχει και από εκεί πρόταση η Φαίη. Κατάλαβες;

Μου μετέφεραν από την ομάδα της Φαίης ότι το είπε για εμένα και ήταν ενοχλημένη και στενοχωρημένη. Ενοχλημένη που λέμε καλά;».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε: «Και για εμένα στον ΑΝΤ1 όταν ήταν η Φαίη με τον Γιώργο έλεγαν χίλια εδώ. Ότι θα μείνω χωρίς δουλειά».

Στο τέλος της κουβέντας, η παρουσιάστρια του Alpha ευχήθηκε στη Φαίη Σκορδά ό,τι καλύτερο και αποκάλυψε ότι άνθρωποι από την ομάδα της έχουν κλείσει συνεργασία με άλλα Μέσα.