Είναι η δεύτερη φορά; Είναι η τρίτη;

Έχουμε χάσει και εμείς το μέτρημα με τις προσπάθειες που έχει κάνει η δημοτική αρχή για να κλείσει την είσοδο του μώλου της Αγίου Νικολάου στο παλαιό λιμάνι της Πάτρας και να μην σταθμεύουν οχήματα.

Αυτή τη φορά όμως δείχνει να είναι αποφασισμένη. Θα κλείσει τον χώρο με τα κίτρινα κάγκελα, θα βάλει φύλακες και σε συνεργασία με την τροχαία θα μοιράζει πρόστιμα σε όσους εγκλωβίζονται με το αμάξι τους εντός του μώλου.

Η πρώτη φορά ήταν που είχε βάλει κάτι αλυσίδες. Οι αλυσίδες βρέθηκαν στη θάλασσα και το παράνομο παρκάρισμα στον μώλο συνεχίστηκε. Στη συνέχεια είχε βάλει κάτι τσιμεντένια ντουβάρια. Ούτε και αυτό πέτυχε.

Είναι όμως γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα το θέμα με το παρκάρισμα στον μώλο είχε ξεφύγει. Κάποιοι δεν πάρκαραν απλά έκαναν και την βόλτα τους εντός του μώλου με το αμάξι τους.

Μόνιμη κατασκευή που να απαγορεύει την είσοδο δεν μπορεί να γίνει αφού υπάρχει το πλοίο της γραμμής Πάτρα - Σάμη - Ιθάκη.  Κάτι πρέπει να γίνει όμως.

Οπότε ας ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά η δημοτική αρχή θα πετύχει τον στόχο της για έναν χώρο όπου οι Πατρινοί έχουν ανάγκη την ελεύθερη πρόσβαση. Το ερωτηματικό βέβαια είναι που θα παρκάρουν όλα αυτά τα οχήματα που στάθμευαν νύχτα και μέρα στον μώλο. Θα δείξει…