Η ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ καταγγέλλει τη βεβήλωση των μνημείων των εκτελεσμένων του Γηροκομειού, του Νίκου Τεμπονέρα και του Πολυτεχνείου στην παραλιακή της Πάτρας, από θρασύδειλους φασίστες.

Μόνο η οργανωμένη πάλη του λαού και της νεολαίας μπορεί να ορθώσει αποτελεσματικό τείχος, απέναντι στην ΕΕ, τις αντιδραστικές ιδέες της και το καπιταλιστικό σύστημα που τροφοδοτούν φασιστικές και ακροδεξιές δυνάμεις, αντιλήψεις και πρακτικές.

Καλούμε τους εργαζόμενους και το λαό της πόλης να καταδικάσουν, με τη δράση και με την ψήφο τους, όλους αυτούς που θρέφουν διαχρονικά το αυγό του φιδιού, αυτούς που «γλυκοκοιτάζουν» φασίστες ψαρεύοντας ψήφους σε θολά νερά.

Στις 9 του Ιούνη στέλνουμε ηχηρό μήνυμα με ισχυρό ΚΚΕ, γιατί την επόμενη μέρα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά θα συνεχίσουν να προσκυνούν την ΕΕ που έχει κάνει σημαία της τη θεωρία των δύο άκρων, μυξοκλαίγοντας ταυτόχρονα για την άνοδο της ακροδεξιάς και του φασισμού, που είναι εργαλείο του συστήματος, σάρκα από τη σάρκα του και γι' αυτό τον «κανακεύουν» η ΕΕ και όλες οι αστικές δυνάμεις.

Η ενίσχυση του ρεύματος αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής, η ισχυροποίηση του ΚΚΕ και οι αγώνες του λαού μας τους τρομάζουν και τους κάνουν να καταφεύγουν σε τέτοιου είδους χυδαιότητες! Κάνε αυτό που φοβούνται: πιο δυνατό ΚΚΕ για το δίκιο και την πραγματική ελπίδα των λαών!