Συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστο Μπούρα και την Αντιπρύτανη Φοιτητικής Μέριμνας αν. Καθηγήτρια Ελένη Αλμπάνη είχε την Δευτέρα 20 Μάϊου 2024, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας Γεωργία Ντάτσικα

Κύριο θέμα της συνάντησης, η υποστήριξη παρεμβάσεων που αφορούν την κοινωνική μέριμνα όλων των φοιτητών, όπως και η προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων που τυχόν προκύψει.

Εκ μέρους της Πρυτανικής Αρχής, ο κ. Μπούρας και η κ. Αλμπάνη, τόνισαν πως πρώτιστος στόχος όλων, είναι «η δημιουργία ενός εκπαιδευτικού περιβάλλοντος δομημένου, με τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η έγκαιρη ολοκλήρωση των σπουδών και η ισότιμη συμμετοχή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, των κοινωνικά ευάλωτων φοιτητών»

Από την πλευρά της, η κ. Ντάτσικα επεσήμανε πως «η ενίσχυση του κοινωνικού ρόλου του Ιδρύματος είναι βασικός στόχος όλων των φορέων της περιοχής» και εξέφρασε την πρόθεσή της να συμπαρασταθεί έμπρακτα η Αντιπεριφέρεια Κοινωνικής Πολιτικής, στις προσπάθειες στήριξης των φοιτητών στο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνικής μέριμνας.