Σε «πυρετό» εργασιών ήταν το προηγούμενο διάστημα τα συνεργεία του δήμου στην βόρεια παραλιακή ζώνη της Πάτρας.

Πιο συγκεκριμένα τα συνεργεία του δήμου προχώρησαν σε εργασίες στην παραλία μπροστά από το κολυμβητήριο της Αγυιάς, κάνοντας την αγνώριστη και μεγαλώνοντας τη σε πλάτος, παρόλο που η θάλασσα και η διάβρωση της ακτής είχε «φάει» μεγάλο μέρος της.

Το πλάτος της έτσι τριπλασιάστηκε. Παράλληλα τα συνεργεία του δήμου προχώρησαν σε αντίστοιχες εργασίες στην παραλία που βρίσκεται κάτω από το ξενοδοχείο στην περιοχή της Τερψιθέας, ύστερα από σχετικό αίτημα δημοτών.

Εξάλλου, εργασίες έγιναν και στην παραλιακή μετά από την Πλαζ όπου έχει τις εγκαταστάσεις του ο Ναυταθλητικός Όμιλος «Ιάσων».  Στον σχεδιασμό των αρμοδίων του δήμου είναι να τοποθετηθούν εκεί κι άλλες καμπίνες και ντουζιέρες στην παραλία μπροστά από το κολυμβητήριο.

Στο μεταξύ ο δήμος περιμένει σήμα από την ΕΤΑΔ (στον φορέα που έχει περάσει η παραλία της Πλαζ ) για να του δώσει το πράσινο φως για το αν θα προχωρήσει σε εργασίες για την διαμόρφωση της.

Διαφορετικά οι πέργκολες που είδαμε πέρυσι στην Πλαζ θα τις δούμε στην παραλία μπροστά από το πρώην κολυμβητήριο ή σε γειτονικές παραλίες (βλέπε Δάφνες, Καστελόκαμπος κτλ).