Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γνωστός κριτικός κινηματογράφος δεν δίστασε να τοποθετηθεί καθ’ όλα αιχμηρά για το νέο ριάλιτι Tv Queen με οικοδέσποινα την Ιωάννα Μαλέσκου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης δήλωσε πως «δεν το βλέπω πια το TV Queen, το είδα λίγο και κατάλαβα και σταμάτησα. Λυπάμαι μόνο τους κριτές γιατί από την πρώτη εκπομπή έδειξαν μια αμηχανία γι’ αυτό που ζούσαν. Η μόνη που διασώθηκε λίγο είναι η Έλενα Χριστοπούλου γιατί είναι προφανές ότι κατάλαβε από την αρχή και είπε «αυτό είναι; Ε, θα το παίξω μέχρι τέλους» και το έπαιξε. Μια χαρά το πήγε αλλά και τους τέσσερις τους λυπάμαι εκεί πολύ».

«Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν βρίσκω ότι με ενδιαφέρει καθόλου σε κανένα τιμόνι (σ.σ. παρουσίασης). Έχετε δει εσείς να έχει κάνει κάτι και να έχει επιτυχία ή να είναι καλή; Είναι καλή στο Tv Queen; Δεν την βρίσκω πουθενά καλή» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Πέμπτης.