Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και την δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε τόσο για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει όσο και για τις «ζημιές» που έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου στα νυχτερινά του μαγαζιά.

Τι γίνεται με τα οικονομικά θέματα που είχατε;

Ένας λόγος, θεωρώ, που παρακίνησε τον Νάσο να θέσει υποψηφιότητα ήταν και το θέμα με την περιουσία μου. Θέλει να συμβάλει στο θέμα των πλειστηριασμών, να βοηθήσει τον κόσμο που πλήττεται, γιατί έχουμε 250.000 κατασχέσεις. Εγώ αυτή τη στιγμή ζω αξιοπρεπώς. Είμαι 80 ετών, βέβαια, και σύνταξη δεν έχω πάρει. Έχω 50 χρόνια δικά μου μαγαζιά, τώρα έχω μπερδέματα με την εταιρεία , μου κατάσχεσαν το μαγαζί και το σπίτι μου. Ακόμα χρωστάω. Έχω ένα καλύβι και ένα παλιάμπελο στο χωριό, θα μου το πάρουν κι αυτό; Δεν με ενδιαφέρει όμως. Θέλω να γίνει κάτι για μια καλύτερη κοινωνία.

Ποιο παλιοί πολιτικοί έρχονταν στα μαγαζιά σας;

Όλοι. «Ζημιές» όμως έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Έπινε, χόρευε, ήταν αρσενικό. Ήταν ζεϊμπεκάκιας. Δεν θα κρίνω την πολιτική του αλλά ήταν μάγκας. Έπαιζε το μάτι του. Ερχόταν, έπινε τα ουισκάκια του… Έχω τύχει σε μια συγκινητική σκηνή με τον Ανδρέα Παπανδρέου στα «Αστέρια». Είχε έρθει με όλη την οικογένεια, τα παιδιά του και τη Μαργαρίτα τότε, σηκώθηκε να χορέψει και τότε μαζεύτηκαν στην πίστα τα παιδιά του και του χτυπούσαν παλαμάκια. Ο κόσμος έκανε χαμό. Πέρασαν και άλλοι. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Κώστας Μητσοτάκης, όλοι πέρασαν.