Την Τζένη Θεωνά συνάντησε ο Γιώργος Γρηγοριάδης, για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε με τρυφερότητα για την μακρόχρονη σχέση με την σύζυγο του εξηγώντας παράλληλα γιατί η γέννηση της αποτέλεσε κοσμοϊστορικό γεγονός για την χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γρηγοριάδης εξομολογήθηκε πως «με την Χριστίνα ήμασταν περίπου μια δεκαετία φίλοι πριν γίνουμε ζευγάρι. Όσα φέρνει όμως η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος όπως το λέμε. Είναι πάρα πολύ ωραία γυναίκα, εντυπωσιακή και οφείλω να πω πως από την πρώτη στιγμή είχα εντυπωσιαστεί από την ομορφιά της. Άλλες σχέσεις είχα όμως εγώ, άλλες σχέσεις είχε η Χριστίνα. Κάναμε πολλή παρέα, δηλαδή και στο σπίτι μου ερχόταν και για τσίπουρα πηγαίναμε και για μπάνιο και τα λοιπά αλλά πάντα κάτι μας κρατούσε πίσω. Ε, μια μέρα δεν μας κράτησε αυτό το κάτι πίσω, το αφήσαμε εμείς πίσω και γίναμε ζευγάρι».

«Μετά από δυο χρόνια περίπου, αφού είχαμε σχέση, προέκυψε και η κοινή μας απόφαση να κάνουμε παιδιά. Κάτι που δεν ήταν και αυτό εύκολο γιατί, θυμάμαι πως σου το είχε πει η Χριστίνα, ήταν και η ίδια όπως έλεγαν εκείνες τις εποχές «το πρώτο παιδί του σωλήνα στην Ελλάδα». Δυστυχώς αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα και δεν μπόρεσε να κάνει με τον φυσιολογικό τρόπο παιδιά και αποφασίσαμε να κάνουμε και εμείς με τον ίδιο τρόπο».

«Απλώς τότε ήταν κάτι το κοσμοϊστορικό, υπήρχαν αντιδράσεις από την εκκλησία και διάφορα τέτοια πράγματα. Η επιστημονική κοινότητα το αντιμετώπιζε με ενθουσιασμό, οι πολίτες με ένα παράξενο δέος, ο Τζίμης Πανούσης έγραψε τραγούδι. Τώρα πια είναι κάτι που είναι τόσο φυσιολογικό. Η Χριστίνα ήταν το 13ο παιδί παγκοσμίως από τον πρωτοπόρο της εξωσωματικής, Πάτρικ Στέπτοου» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Γιώργος Γρηγοριάδης στη νέα του συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.