Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών, ηλικίας 50 και 46 ετών, για εκβίαση, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, οι δύο άντρες, βραδινές ώρες χθες (19-05-2024), μετέβησαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή των Συκεών, όπου δημιούργησαν επεισόδιο, εξυβρίζοντας και απειλώντας τους ιδιοκτήτες και προκαλώντας εκτεταμένες φθορές στο κατάστημα. Ο 50χρονος ακινητοποιήθηκε στο σημείο, από θαμώνες του καταστήματος και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης – Συκεών, ενώ ο 46χρονος εντοπίστηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο σταθμό των ΚΤΕΛ, από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και συνελήφθη.

Επιπρόσθετα, αναζητείται ένας 76χρονος, ως ο εντολέας της εκβίασης, καθώς, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, οι παθόντες είχαν οικονομικές διαφορές με αυτόν και το τελευταίο χρονικό διάστημα δέχονταν τηλεφωνικές κλήσεις, όπου τους ζητούνταν χρηματικά ποσά με απειλές κατά των οικογενειών τους και της επιχείρησής τους.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν αρμοδίως.