Έντονο αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε η συνέντευξη που έδωσε ο Θανάσης Αλευράς στη Real L!fe με φόντο τον σχολιασμό της φετινής Eurovision. Ο Κώστας Τσουρός τόνισε ότι έγιναν πάρα πολλά λάθη και δεν υπήρξε ούτε ένα εγκωμιαστικό σχόλιο για την παρουσίαση όλων των σόου του διαγωνισμού από τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα.

«Δεν χρειάζεται να ζητήσουν συγγνώμη, δεν έγινε τίποτα τραγικό, αλλά άλλο να ζητήσω συγγνώμη κι άλλο να λέω πως δεν έγινε τίποτα και τα έκανα όλα καλά» είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός και συνέχισε παρακάτω: «Εν τω μεταξύ ο Θανάσης προσπαθεί να το γυρίσει και λέει συγγνώμη που δεν ξέρω τα βασιλικά πρόσωπα. Αν ήξερες την πριγκίπισσα της Σουηδίας επειδή παρουσιάζεις τον διαγωνισμό βρε Θανάση μου, δεν θα έλεγαν ότι είσαι βασιλόφρων. Αυτό προσπάθησε να πει. Δεν είναι θέμα πολιτεύματος. Είσαι σε μία χώρα που φιλοξενούσε τον διαγωνισμό της Eurovision, τον παρουσίαζες και η εκπρόσωπος της χώρας αυτής ήταν η πριγκίπισσα της Σουηδίας και διάδοχος του θρόνου. Δεν είναι θέμα ότι είσαι βασιλόφρων, επειδή ξέρεις την πριγκίπισσα της Σουηδίας».

«Από μόνο του είναι λάθος αυτό που είπε ο Θανάσης γιατί συγκρίνει την παρουσίασή του στη Eurovision με ένα φαγητό. Αν θεωρεί ότι είναι ισάξιο το να μην του αρέσουν οι μπάμιες με το πως παρουσίασε τη Eurovision, είναι και δικό του πρόβλημα, άλλο άκυρο.

Το I did it my way το καταλάβαμε ότι ήταν ο τρόπος τους. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κάτι άλλο. Σίγουρα πολλά πράγματα μπορείς να τα προσεγγίσεις διαφορετικά, από την άλλη, όμως, εκτός από τον άλλο τρόπο υπάρχει κι ο σωστός κι ο λάθος. Εδώ δυστυχώς έγιναν λάθη και δεν άκουσα άνθρωπο -μπορεί οι φίλοι τους να τους έστειλαν ωραία είστε καταπληκτικοί- αλλά στα σχόλια αυτό που είδα ήταν ότι ήταν κοινώς αποδεκτό… πρώτη φορά δεν είδα κάποιον να λέει τι ωραία που παρουσίασαν τη Eurovision. Νομίζω ότι όλος ο κόσμος ήταν σύμφωνος πως ήταν χάλια στην παρουσίαση» κατέληξε ο Κώστας Τσουρός.