Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ήταν καλεσμένος στην Μπέττυ Μαγγίρα στον ΑΝΤ1. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το τέλος της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», ενώ αρχικά όλα έδειχναν ότι θα πάρει το πράσινο φως και για τη νέα σεζόν.

«Ξαφνικά πάρθηκαν άλλες αποφάσεις και θα σταματήσει η Μουρμούρα. Ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα γιατί είναι 11 χρόνια από τη ζωή μου. Μπήκα 50 και βγαίνω 61. Είναι η δεύτερή μου οικογένεια. Οι κάμερες, οι σκηνοθέτες, οι ηλεκτρολόγοι, οι συγγραφείς, το μακιγιάζ. Ήξερα και το περίμενα, βέβαια, ότι θα γίνει κάποια στιγμή αυτό» εξομολογήθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Τώρα το τελευταίο γύρισμα πιστεύω πως θα είναι οδυνηρό για όλους μας. Είχαμε πάρει έγκριση για 12η χρονιά, αλλά οι καιροί είναι περίεργοι και οι οικονομικές δυσκολίες είναι πολλές για όλους και για τα κανάλια και για εμάς. Ξαφνικά όταν ένα κανάλι σου λέει ότι δεν μπορώ να συνεχίσω πια, δεν μπορείς να πεις και τίποτα, ούτε να πιέσω καταστάσεις για να συνεχίσουμε. Σίγουρα θα γίνει κάτι άλλο» σημείωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.