Την επιλογή του Γιώργου Λιάγκα να αποκαλύψει την κρίση που πέρασε η σχέση του Δημήτρη Σταρόβα με τη σύντροφό του, τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό κατέκριναν στο Ακόμα δεν είδες, αναφέροντας . Ο Κώστας Τσουρός είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι μία άχρηστη πληροφορία τη συγκεκριμένη στιγμή και εγώ το θεωρώ πολύ φθηνό να βάζεις την κλειδαρότρυπα πάνω στο κρεβάτι ενός ανθρώπου που δίνει τη μάχη του εκείνη τη στιγμή. Πραγματικά το θεωρώ άκαιρο, ειδικά όταν το πλασάρεις ότι το λέω για πρώτη φορά, που σημαίνει ότι το λες σαν λες κάτι αποκλειστικό, άρα αυτό είναι το θέμα που θέλεις να πεις. Όταν λέμε ότι θα πω κάτι για πρώτη φορά, σημαίνει πως αυτή είναι η είδηση που θέλω να δώσω και σε δευτερεύουσα θέση είναι η κατάσταση υγείας. Όπως το πούλησε ο Γιώργος Λιάγκας γιατί έτσι ακούγεται».

Παρακάτω πρόσθεσε ο Κώστας Τσουρός: «Μπορεί να το ερμηνεύω λάθος, αλλά είναι ένα τερτίπι της τηλεόρασης που αυτό σημαίνει ότι το λέω για πρώτη φορά. Θα το καταλάβαινα ως πληροφορία -που πάλι δεν θα ήταν πρέπον να το πει- ότι ξέρετε κάτι παρόλο που υπάρχει κρίση στη σχέση τους αυτή τη στιγμή η Άννα είναι δίπλα στον Δημήτρη Σταρόβα. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;»