Είναι μια σημαντική στιγμή για τα μουσικά δρώμενα της Πάτρας.  

Είναι γενικότερα μια σημαντική στιγμή. Η στιγμή που ένας καλλιτέχνης, με ομολογουμένως απίστευτο ταλέντο στη σύνθεση και στη μουσική παραγωγή, με καταγωγή από την πόλη μας κυκλοφορεί μετά από μήνες και ύστερα από πολύ δουλειά τον πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ.

Η Piel Fluida ή η κατά κόσμο Πολυξένη Λυκούδη κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Ο δίσκος ονομάζεται Low Lights και η ίδια σε μια μακροσκελή ανάρτηση για το κομβικό αυτό γεγονός για τη μουσική της σταδιοδρομία και καριέρα γράφει τα εξής:

«Είναι αδύνατο να εκφράσω την χαρά και την ευγνωμοσύνη που αισθάνομαι αυτή τη στιγμή. Όσοι με ξέρουν προσωπικά γνωρίζουν πόσο σκληρή κριτική ασκώ στον εαυτό μου.

Για πρώτη φορά μπορώ να πω με απόλυτη σιγουριά πως είμαι ευχαριστημένη με έναν τρόπο που πραγματικά δεν είχα φανταστεί ποτέ. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα τα άτομα που έχουν συντελέσει στην ολοκλήρωση του project.

Αρχικά, στον DjMicro για τις ατελείωτες ώρες ηχογράφησης και μίξης αγκαλιάζοντας το album με τόση αγάπη σαν να είναι δικό του δημιούργημα.

Ο Γιάννης με έμαθε πολλά πράγματα και με έκανε να ακούσω τον δίσκο με διαφορετικό τρόπο. Είναι σημαντικό να τονίζουμε την θέση αυτών των ανθρώπων καθώς βρίσκονται πολλές ώρες πίσω από μια οθόνη ώστε να δώσουν υπόσταση στο όραμά μας.

Επίσης, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους απίστευτους μουσικούς Giannis Gargalakos, Rami Winston και Giorgos Aprovoli που κατά την διάρκεια των sessions επισκέφθηκαν το Bashment Studio και έβαλαν το λιθαράκι τους σε φωνητικά, κιθάρες και programming.

Στον Theofanis Stamelos και Χρυσαφία Κουτσοβασίλη που έχουν επιμεληθεί τα Visuals και τον υποτιτλισμό των Lyric Videos που θα βρείτε στο Youtube.

Στην Bashment Records που με έκανε μέλος του roster της ως Producer και Αrtist πιστεύοντας στη μουσική μου. Τέλος, στην Innersense Productions Athens και τον George Spiliopoulos και την Digital Minds για την εξαιρετική συνεργασία καθώς φρόντισαν ο δίσκος να κυκλοφορήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα τελευταία 2 χρόνια προσπαθώντας να ανακαλύψω το που ανήκω ως καλλιτέχνης έχουν μεταβληθεί πολλά στη ζωή μου. Πήρα πτυχίο , μετακόμισα σε άλλη πόλη εντελώς μόνη μου και άλλαξα δουλειά για να κυνηγήσω αυτό που κάνω. Fast forward στο τωρινό 2024 ακόμα ανακαλύπτω ποια είμαι, αυτή την φορά όμως παρέα με τη μουσική μου οικογένεια.

Μια οικογένεια που αγαπά και σέβεται το έργο της, δημιουργώντας όμορφα πράγματα. Ζούμε σε ασταθείς καιρούς, αυτό που έμεινε σταθερό και θα συνεχίζει να μένει για εμάς είναι η μουσική.  Εγώ μέσα από το Low Lights βρήκα την φωνή να μιλήσω για πολλά. Εύχομαι να ταυτιστείτε και να βρείτε και εσείς την δική σας φωνή».


Piel Fluida - Gateway