Το Helmos Mountain Festival επιστρέφει και φέτος στο Χιονοδρομικό Κέντρο των Καλαβρύτων και φιλοδοξεί να γίνει θεσμός στα δρώμενα της χώρας!

Μας συστήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι και οι εντυπώσεις όσων το επισκέφθηκαν, κατασκήνωσαν στο βουνό ή έμειναν στα χειμερινά θέρετρα των γύρω χωριών ήταν οι καλύτερες.

Το φεστιβάλ έχει δουλέψει όλους αυτούς τους μήνες για να βελτιώσει ολόκληρη τη συναυλιακή αλλά και κατασκηνωτική εμπειρία του κοινού με τις παράλληλες δραστηριότητες προφέροντας μοναδικές εμπειρίες.

Επίκεντρο της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του τόπου, η διατήρηση του βουνού με μηδενικό αποτύπωμα του φεστιβάλ, ο σεβασμός προς τη φύση, τα γαστρονομικά δρώμενα, τα αθλητικά γεγονότα και η "ορεσίβια" εμπειρία επί του συνόλου.

Μέρες και νύχτες σε απόλυτη αρμονία με τη φύση, σ’ έναν τόπο σπάνιας ομορφιάς που ανήκει στο παγκόσμιο Γεωπάρκο Unesco Χελμού – Βουραϊκού.

Φέτος το ραντεβού δίνεται στο βουνό το τετραήμερο 21, 22, 23 και 24 Ιουνίου 2024 και εμείς σας παρουσιάζουμε τους must λόγους για 4 ημέρες γεμάτες δράση, διασκέδαση αλλά και χαλάρωση στον Χελμό.


1) Υπαίθριες δραστηριότητες, γνωριμία με την τοπική γαστρονομία, κινηματογραφικές προβολές "παίζουν" στο "μενού"

Στο Helmos Mountain Festival μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αμέτρητες υπαίθριες δραστηριότητες, για όλες τις ηλικίες και κάθε διάθεση!

Τοξοβολία, πεζοπορία, flying fox, yoga, orienteering, mountain bike, γνωριμία με την τοπική γαστρονομία, οινικά events, workshops, παιδικά εργαστήρια στη φύση, trail running για τους πιο… βουνίσιους, κινηματογραφικές προβολές και πολλά ακόμα!


2) Συναυλίες με μεγάλα ονόματα

Μετά την περσινή τεράστια επιτυχία και φέτος το festival φιλοξενεί πολύ μεγάλα ονόματα: Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Χαρούλης, L’entourloup, Novel 729, Villagers of Ioannina City, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Ιουλία Καραπατάκη, Λόγος Τιμής, Ορέστης Ντάντος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μαρίνα Σπανού,- Σκιαδαρέσες, Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, Ταφ Λάθος.

Κάθε ημέρα θα κλείνει με συναυλίες από καταξιωμένους και αγαπημένους σε όλους καλλιτέχνες!


3) Θα έχει και γλέντι;

Φυσικά και θα έχει. Και φέτος το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με ένα μοναδικό, γνήσιο γλέντι στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων με τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη!


Πληροφορίες για τους κατασκηνωτές:

Φέτος η κράτηση σκηνής είναι υποχρεωτική και θα γίνεται μέσω της πλατφόρμας πώλησης εισιτηρίων. Είναι απαραίτητο να γίνει κράτηση ανά σκηνή και να δηλώνεται και ο αριθμός ατόμων σε αυτή.
Κάθε σκηνή θα στήνεται στα οριοθετημένα σημεία, κατόπιν σχετικής υπόδειξης, και θα φέρει χαρακτηριστικό αυτοκόλλητο που θα δοθεί από τη διοργάνωση, με την επίδειξη της κράτησης.
Το φεστιβάλ διατηρεί το δικαίωμα να απομακρύνει τις σκηνές που δεν ακολουθούν τις οδηγίες των διοργανωτών.

Τα παραπάνω γίνονται με μοναδικό γνώμονα την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος του αγαπημένου μας Χελμού, που είναι μέρος του Παγκόσμιου Γεωπάρκου Unesco Χελμού - Βουραϊκού. Ακολουθώντας τις οδηγίες των υπευθύνων του φεστιβάλ, μπορούμε όλοι να απολαύσουμε την παραμονή μας στο βουνό και να σεβαστούμε την φύση και το βουνό που μας φιλοξενεί!

Ο κάθε κατασκηνωτής οφείλει και φέρει την ευθύνη να ενημερώνεται και να ακολουθεί πιστά τις υποδείξεις της διοργάνωσης του φεστιβάλ.

Τέλος, για όσους/όσες προτιμούν να πάρουν εισιτήριο τώρα και να αποφασίσουν μετά για τη σκηνή, δίνεται η δυνατότητα κράτησης σε δεύτερη φάση - πάντα και μόνο μέσω της ίδιας πλατφόρμας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο more.com


Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται

Τα εισιτήρια φέτος διατίθενται σε τρεις φάσεις.

Early Foxes 45€ – εξαντλήθηκαν
Προπώληση 55€ - για τους ψύχραιμους!
Last Call 65€ - για αυτούς που μας ζητάνε άλλο ένα τελευταίο…!

*Περιλαμβάνεται η πρόσβαση στο σύνολο των δράσεων που θα πραγματοποιηθούν καθώς και των λοιπών εγκαταστάσεων του φεστιβάλ.
**Περιλαμβάνεται η χρήση των λεωφορείων για μετακινήσεις μεταξύ της περιοχής των Καλαβρύτων και του Χιονοδρομικού Κέντρου με συνεχή δρομολόγια.
***Δράσεις που παρέχονται από το φεστιβάλ, όπως για παράδειγμα τα workshops, ενδέχεται να χρειάζονται ξεχωριστές κρατήσεις θέσεων για τήρηση σειράς προτεραιότητας.
****Δεν περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε υπαίθριες δραστηριότητες, οι οποίες διατίθενται από συνεργάτες. Για κράτηση θέσεων θα πρέπει να έρθετε σε άμεση επικοινωνία με τους ίδιους. Στοιχεία μπορείτε να βρείτε στο more.com


Info

Site: festival.kalavritaski.gr
Facebook: Helmos Mountain Festival
Instagram: helmosmountainfestival