Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Με την υπογραφή των μετρ του είδους, Θανάση Παπαθανασίου-Μιχάλη Ρέππα, το γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και το κοινό αδημονεί να γελάσει μέχρι δακρύων...

Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της φετινής σεζόν έχει ξεκινήσει και τα στελέχη του ALPHA έχουν ήδη φορτσάρει για την επόμενη χρονιά. Αυτήν την περίοδο «κλειδώνουν» τις παραγωγές μυθοπλασίας, μία από τις οποίες φέρει τον τίτλο «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα».

Είκοσι τρία χρόνια μετά την ταινία «Το κλάμα βγήκε από τον Παράδεισο», αφιερωμένη στον ελληνικό κινηματογράφο,, έρχεται «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», μια σάτιρα, που αποτελεί φόρο τιμής στις μεγαλύτερες επιτυχίες της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης, μέσα από την κωμική ματιά του διδύμου των επιτυχιών, Θανάση Παπαθανασίου-Μιχάλη Ρέππα. «Η παρωδία είναι μια γελοιογραφία του έργου στο οποίο αναφέρεται. Και εμείς, 23 χρόνια μετά, επιστρέφουμε στο “Κλάμα βγήκε από τον Παράδεισο”, αλλά παρωδούμε τη σύγχρονη τηλεόραση», λένε οι ίδιοι οι δημιουργοί.

Ανάμεσα σε δύο χωριά, την Ανω και την Κάτω Παπαριά, εξελίσσεται μία ιστορία αγάπης Ρωμαίου και Ιουλιέτας... Από εκεί και πέρα, τίποτα δεν θα μείνει όρθιο! Αδίστακτοι επιχειρηματίες, διαπλοκή, οικογενειακή αλλοτρίωση, επαγγελ- ματίες δολοφόνοι, εκβιασμοί, απαγωγές και κάθε είδους πιθανή και απίθανη ανατροπή θα συμβεί σε αυτήν τη σειρά. Ας είναι καλά το «Τζέλα Δ» και τα φουγάρα του, γιατί μπορεί ο αδέκαστος δικηγόρος Στέφανος Μπάρας να συνταξιοδοτήθηκε εις τας Αθήνας, αλλά η κατάρα της Τζέλας θα παραμείνει εις τους αιώνας. Με ένα all-star cast ηθοποιών (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιάννης Απέργης, Σοφία Βογιατζάκη, Βάσω Γουλιελμάκη, Τζένη Διαγούπη, Τζόυς Ευείδη, Μάνος Ιωάννου, Κώστας Καζάκας, Αννα Κουρή, Καίτη Κωνσταντίνου, Νίκη Λάμη, Μαρία Λεκάκη, Αντώνης Λουδάρος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρος Πούλης, Μιχάλης Ρέππας, Χρύσα Ρώπα, Μαριέλα Σαββίδου, Μαίρη Σαουσοπούλου, Πάνος Σταθακόπουλος), σε ένα all-dream σκηνικό, αλμοδοβαρικά, υπέρλαμπρα ρούχα και εμβληματικό μακιγιάζ θα απολαύσουμε τη στροφή της τηλεόρασης από το γκλάμουρους βλαχομπαρόκ στην ελληνική ύπαιθρο και θα γελάσουμε με γαργαλιστικές ατάκες που όλοι έχουμε λατρέψει.

Ενα camp τηλεοπτικό αριστούργημα με σπιρτόζικες ιστορίες και αναμνήσεις που έχουν γράψει βαθιά μέσα μας και ίσως μας έχουν διαμορφώσει τηλεοπτικά.
Το λαϊκό αυτό υπερθέαμα υπογράφουν μουσικά ο Γιώργος Θεοφάνους (σύνθεση) και η Αφροδίτη Μάνου (στίχοι) με 14 πρωτότυπα τραγούδια που θα διανθιστούν με φαντασμαγορικές, δαλιανιδικές χορογραφίες

Πηγή Τύπος tv