Ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς της hip hop ελληνικής σκηνής και της ραπ μουσικής, έρχεται στην Πάτρα για μια και μοναδική συναυλία, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2024.

Ο λόγος για τον ΤΑΦ Λάθος, έναν μουσικό που θεωρείται από τους πιο αγαπημένους της νεολαίας ο οποίος έχει κάνει και σημαντικές συνεργασίες με πατρινούς καλλιτέχνες και μουσικούς.

Ο Παναγιώτης Κυριακού (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) έρχεται στην Πάτρα, στο Νότιο Πάρκο, το Σάββατο στις 1 Ιουνίου, την δεύτερη μέρα του φεστιβάλ. Είναι ένας από τους κυριότερους εκφραστές και από τους πλέον πρωτοποριακούς εκπροσώπους της ελληνικής hip hop σκηνής.

Ιδρυτής της Bashment Records και μέλος των Ψυχόδραμα 07, ξεκίνησε ως MC και Beatmaker το 2001 και μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 6 δίσκους, δεκάδες singles και μία ταινία μεσαίου μήκους. Έχει μοιραστεί τη σκηνή με κορυφαίους διεθνείς καλλιτέχνες – όπως ο Damian Marley, οι Cypress Hill και οι Monophonics – να εμφανιστεί σε μουσικά φεστιβάλ σε Γαλλία και Βέλγιο.

Το live του θα είναι σίγουρα ένα σημαντικό μουσικό γεγονός για την Πάτρα και αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο.Ταφ Λάθος - Ξύπνα | Taf Lathos - Xypna (Official Lyric Video)


Ταφ Λάθος - Το Δικό Σου Παραμύθι | TafLathos - To Diko Sou Paramythi (Official Music Video)