Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και έτσι οι πληροφορίες που ήθελαν την Ήρα Κουρή να αποχωρεί από την θέση της προέδρου του Καρναβαλικού Οργανισμού, επιβεβαιώνονται αφού πέρασε βέβαια κάποιος καιρός.

Την θέση της θα αναλάβει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Σκούρας, ένας καρναβαλιστής που από το νέο έτος είχε πάρει την θέση του αντιπροέδρου της ΚΕΔΗΠ Πατρινό Καρναβάλι.

Ο κ. Σκούρας ήταν από τα φαβορί για αυτή την θέση εξ’ αρχής, από την πρώτη στιγμή που είχε κερδίσει τις πρόσφατες εκλογές η δημοτική αρχή, όμως, η αλλαγή στην προεδρία είχε αποφασιστεί να γίνει μετά το τέλος του Πατρινού Καρναβαλιού, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην διοργάνωση.

Πάντως, η κ. Κουρή επί της ουσίας πλήρωσε το γεγονός ότι μετά από την έξοδο των πληρωμάτων από τις αποθήκες του πρώην ΑΣΟ, ήταν πάντα στο… μάτι των καρναβαλιστών, αφού το σύνολο σχεδόν αυτών δεν την ήθελαν. Παρόλο που η ίδια έκανε φιλότιμες προσπάθειες.

Όπως και να έχει οι καρναβαλιστές στο άκουσμα και μόνο ότι η Ήρα Κουρή φεύγει από πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ, ξεκίνησαν να κάνουν τα…. δικά τους, να σατιρίζουν και να τρολάρουν.

Το βίντεο που ανέβασε στα social media o γνωστός καρναβαλιστής Σταύρος Γκουρνέλος είναι όλα τα λεφτά.