Τη θέση του επί της σύσκεψης για την οργάνωση και τα μέτρα του τελικού του Κυπέλλου με τον Άρη που θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου στο «Πανθεσσαλικό» εξέφρασε ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» ξεκαθάρισαν σε απόλυτο βαθμό πως η Αστυνομία δεν άφησε εξαρχής κανένα περιθώριο για παρουσία κόσμου στο συγκεκριμένο γήπεδο κρίνοντας πως είναι ακατάλληλο για να φιλοξενήσει αγώνες παρουσία φιλάθλων, ενώ διευκρινίστηκε και το τι ισχύει για τις προσκλήσεις.

Αναλυτικά η θέση του Παναθηναϊκού:

«Αρχικά η τοποθέτηση της Αστυνομίας δεν άφησε κανένα περιθώριο, κρίνοντας το Πανθεσσαλικό ακατάλληλο για να φιλοξενήσει αγώνες με κόσμο, βάσει του πρόσφατου νόμου, αφού δεν έχουν τοποθετηθεί κάμερες, τουρνικέ και το λογισμικό για το access control. Επίσης η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Πανθεσσαλικό.

Να ληφθεί υπόψη ότι η προθεσμία για τα έργα δεν είναι η ημέρα του αγώνα αλλά 4 μέρες νωρίτερα, οπότε και θα πραγματοποιηθεί αυτοψία του γηπέδου από την Αστυνομία, ώστε να δώσει τελική έκθεση σχετικά με την καταλληλότητα ή όχι του Πανθεσσαλικού για να διεξαχθεί τελικός με φιλάθλους. Κατόπιν αυτών το τι λέει η κάθε ομάδα δεν έχει κανένα νόημα και ουσία.

Ως προς τον αριθμό των προσκλήσεων, η Αστυνομία είπε ότι αφού βάσει νόμου το Πανθεσσαλικό δεν πληροί τις προϋποθέσεις, οι προσκλήσεις πρέπει να είναι 30 σε κάθε ομάδα. Την ίδια θέση εκφράσαμε κι εμείς, από τη στιγμή που η Αστυνομία δεν εγγυάται την ασφάλεια για περισσότερο κόσμο».

ΑΜΠΕ