Μία ακόμα σπουδαία διάκριση για την αθλήτρια του Ατλαντα Πατρών, Αθανασία Μεσίρη που σάρωσε στο πανελλήνθιο πρωτάθλημα της ενόργανης γυμναστικής.

Η νεαρή πατρινή λίγες μέρες μετά από την συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στο Ρίμινι της Ιταλίας, τα πήγε αρκετά καλά και στο κλειστό γυμναστήριο “Ιωάννης Μελισσανίδης” στη Θεσσαλονίκη αφού κατέκτησε τέσσερα από τα πέντε χρυσά μετάλλια.

Συγκεκριμένα κατέκτησε την πρώτη θέση στο σύνθετο ατομικό με 47,200 β. στο Άλμα με 13,100 β., στο Δίζυγο με 11,700 β. και στο έδαφος με 12,500 β.

Τα συγχαρητήρια για την σπουδαία εμφάνισή της απέσπασε η πατρινή πρωταθλήτρια εκτός των άλλων και από τον Λευτέρη Πετρούνια ο οποίος έδωσε το παρών στους αγώνες. Μετά το τέλος, ο ομοσπονδιακός προπονητής Ηλίας Τσοπάνογλου δήλωσε:

«Σε μια μακριά αγωνιστική περίοδο από το Φεβρουάριο μέχρι και σήμερα, με την συμμετοχή σε δύο παγκόσμια κύπελλα, το πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και με το πανελλήνιο πρωτάθλημα τώρα η Νάσια έδειξε μία αξιοθαύμαστη πορεία και σταθερότητα. Πραγματικά νιώθω ευλογημένος που έχω μια τέτοια αθλήτρια και ζούμε μοναδικές στιγμές εντός και εκτός συνόρων».