Η Ζενεβιέβ Μαζαρί επέστρεψε στην TV με τον δεύτερο κύκλο του «First Dates», στο STAR, και είναι απολαυστική.

Μιλώντας για όλα, αποκάλυψε το τυπικό 24ωρο μίας εργαζόμενης μητέρας αλλά και πώς αντιδρά σε αρνητικά σχόλια στα social media.

Ποια εκπομπή μόδας θα ήθελες να κάνεις;

To «GNTM»..·. Μου λείπει πολύ αυτό το πρότζεκτ, ήταν γκράντε, έβλεπες ωραίες προσωπικότητες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Είχε ωραίους καλεσμένους, κόνσεπτ, φωτογραφίσεις. To «GNTM» ήταν μία ωραία παραγωγή, ένα λαμπερό σόου, που δεν είχαμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση.

Εχεις κρατήσει επαφές με κορίτσια που συμμετείχαν;

Όταν τις συναντώ σε events ή φωτογραφίσεις, οι σχέσεις μας είναι υπέροχες. Δυστυχώς, όμως, δεν έχω ζωή (γέλια)... Προσπαθώ να κρατήσω επαφή με τους κολλητούς μου, με το τρελό πρόγραμμα που έχω! Οι φίλες μου, σκέψου, μου στέλνουν απειλητικά μηνύματα (γέλια)... Είμαι εργαζόμενη μητέρα, με δύο παιδιά, οπότε καταλαβαίνεις...

Τι περιλαμβάνει ένα 24ωρο της Ζεν;

Όταν έχω γυρίσματα, είμαι αφοσιωμένη εκεί. Όταν δεν έχω, θα πάω στο κέντρο, στο γραφείο, για να τρέξω τα πρότζεκτ με την εταιρία του άντρα μου και όσα έχω στο Instagram, θα ετοιμάσω τα παιδιά μου για το σχολείο, θα φτιάξω τάπερ...

Τα Σαββατοκύριακα;

Θέλω να είναι αφιερωμένα στα παιδιά μου!

Ξεκλέβεις χρόνο για σένα;

Έχω κάνει 3-4 εγγραφές σε διάφορα γυμναστήρια και δεν πάω ποτέ... Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνουν άλλες γυναίκες.

Στα σχόλια, που δέχονται γυναίκες στο Instagram για τα κιλά ή για θέματα εμφάνισης, τι θα απαντούσες;

Είναι ντροπή να σχολιάζεις κιλά, να σχολιάζεις με αρνητικό τρόπο και κακία την εμφάνιση μίας γυναίκας... Ασχολούμαστε με πράγματα χωρίς ουσία.

Πηγή Τύπος tv