Σε ανακοίνωση αναφέρεται:

Αγαπητοί φίλοι,

Η κινηματογραφική περίοδος 2023-2024 έληξε στα Options Cinemas τον Απρίλιο του 2024.  Μέχρι τον Οκτώβριο 2024 που θα αρχίσει η επόμενη κινηματογραφική περίοδος 2024-2025, τις Δευτέρες μας θα είμαστε στο The Bold Type Hotel.

Μετά από τρία καλοκαίρια και με δεδομένη τη θετική σας ανταπόκριση στο θέμα «θερινές προβολές στο The Bold Type Hotel σε συνδυασμό με φαγητό»,  συνεχίζουμε και φέτος για όλο το καλοκαίρι, τις προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας, σε συνεργασία με το ξενοδοχείο, μέσα στον υπέροχο κήπο του στο κέντρο της Πάτρας!

Για το γενικό κοινό, το κόστος της βραδιάς θα ανέρχεται στο ποσό των €25,00 (για την παρακολούθηση της ταινίας και το φαγητό, χωρίς ποτό).  Στο ποσό αυτό, με επίδειξη της κάρτας τους, τα μέλη της λέσχης θα έχουν έκπτωση 20%, που σημαίνει ότι για τα μέλη το καθεστώς παραμένει το ίδιο με το περυσινό (δηλαδή €20,00 αντί για €25,00), ώστε η βραδιά μας να είναι ευχάριστη, πλήρης και συγχρόνως οικονομικά ανεκτή.

Έτσι πιστεύουμε ότι θα περάσουμε μια υπέροχη βραδιά που θα τα έχει όλα.

ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ, ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ!     

Υπενθυμίζουμε εδώ ότι η συνεργασία της λέσχης προσφέρεται αφιλοκερδώς, μια προσφορά της λέσχης προς την πόλη και τα μέλη της.

Οι προβολές θα γίνονται κάθε Δευτέρα, για το χρονικό διάστημα από 20 Μαϊου έως 30 Σεπτεμβρίου 2024, μέσα στο οποίο προβλέπεται να προβληθούν 19 ταινίες.

Σήμερα σας ανακοινώνουμε τον Α! Κύκλο των προβολών, που περιλαμβάνει το διάστημα Μάιος-Ιούλιος με 10 ταινίες, πολλές από αυτές νέες για πρώτη φορά στην πόλη, και μερικές προηγούμενων ετών, κλασικές, τις εξής:


Σας περιμένουμε!  Καλό θα ήταν να προηγηθεί τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο που δίνεται παρακάτω, δεδομένου ότι η δυναμικότητα του χώρου είναι περιορισμένη, αφορά δηλαδή 80 άτομα.

Θα παρακαλούσαμε επίσης, η κράτηση να τηρείται και ως προς τον αριθμό των ατόμων, με τυχόν ακύρωση να γίνεται το αργότερο έως το απόγευμα της Δευτέρας, ώρα 6.00.  Άλλως η μη προσέλευση απροειδοποίητα, σημαίνει και τη μη εξυπηρέτηση ατόμων ενώ θα μπορούσαν και την αναίτια οικονομική επιβάρυνση του χώρου.  Για το λόγο αυτό, η χρέωση θα αφορά τον αριθμό των ατόμων της κράτησης και όχι τον αριθμό αυτών που προσήλθαν τελικά.