Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η διοργάνωση της φετινής eCommerce & Digital Marketing Expo, Southeastern Europe, πουθα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 26 Μαΐου 2024.

Το γεγονός τής χρονιάς για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, αναμένει τις χιλιάδες των επαγγελματιών επισκεπτώνκαι συνέδρων του, στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα, έχοντας για πρώτη φορά τριήμερη διάρκεια.

Μεταξύ των εκθετών, συμπεριλαμβάνονται εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες και προϊόντα, eCommerce Development, Digital Marketing, Logistics & Courier, Digital Payments,  Marketing Automation, Packaging, Content Creation κ.ά.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης,δύο μεγάλες συνεδριακές σκηνές θα φιλοξενήσουν δύο διήμερα συνέδρια, το διεθνές συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το διεθνές συνέδριο για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ, τα οποία θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Μαΐου.

Δείτε τη θεματολογίακαι τους ομιλητές για το Διήμερο Συνέδριο eCommerce εδώ, για το Διήμερο Συνέδριο Digital Marketing εδώ και εξασφαλίστε έγκαιρα το εισιτήριό σας.

Το κόστος του εισιτηρίου για τα διήμερα διεθνή συνέδρια είναι 225 ευρώ πλέον ΦΠΑ και εξασφαλίζει συμμετοχή και στις δύο ημέρες.  

Για τα μέλη του GR.EC.A, του iabHellas και του Σ.Ε.Δ.Ε προβλέπεται μειωμένοκόστος για το εισιτήριο, στα 180,65 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

‍Στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνονται:

- Συμμετοχή και στις δύο ημέρες
- Πρόσβαση στις παρουσιάσεις των ομιλητών
- Δυνατότητα για Q&A με τους ομιλητές
- 1 διάλειμμα για καφέ και σνακ κάθε ημέρα, στο χώρο της διοργάνωσης
- Υλικό συνεδρίου (τσάντα συνεδρίου, στυλό, σημειωματάριο)
- Μεταφραστική υπηρεσία (Αγγλικά <-> Ελληνικά)

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της ECDM Expo SE Europe2024 είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο, είναι μία δωρεάν εγγραφή στη φόρμα επισκεπτών.Το δωρεάν εισιτήριο για την επίσκεψη στην έκθεση δεν εξασφαλίζει είσοδο στα συνέδρια.

Το επίσημο Website της eCommerce&DigitalMarketingExpoSEEuropeπεριέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για επισκέπτεςκαι συμμετέχουσες εταιρείες, χορηγούςκαι εκθέτες, οι οποίες ανανεώνονται διαρκώς.

Η ECDMExpoSEEurope 2024 διοργανώνεται υπό τις αιγίδες των GRECA, iabHellas,ΣΕΠΕ,ΣΕΚΕΕ, ΣΕΔΕ.

eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe2024

Χώρος διεξαγωγής: Ζάππειο Μέγαρο, Αθήνα.
Χρόνος διεξαγωγής: 24– 26 Μαΐου 2024.
Χρόνος διεξαγωγής κεντρικών συνεδρίων: 24 – 25 Μαΐου 2024
Ωράριο λειτουργίας έκθεσης: 11:00 – 20:00
Ωράριο κεντρικών συνεδρίων: 12:00 – 18:00
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: www.ecdmexpo.com
Διοργάνωση: Verticom