Το patrasevents.gr σας στέλνει στην παράσταση "Οικογένεια Άνταμς" στο θέατρο Όροφως!

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το θέμα του διαγωνισμού, προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση. (1 για την παράσταση του Σαββάτου 18 Μαΐου και ώρα 21:00 και 2 για την παράσταση της Κυριακής 19 Μαΐου και ώρα 21:00.)

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber στις 15/05 και ώρα 13:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω αυτής για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.


Για όγδοη συνεχή χρονιά και μετά από τη μεγάλη αποδοχή και επιτυχία που αγκαλιάστηκε από το κοινό των προηγούμενων ετών στο Αίγιο και την Πάτρα, η μουσικοθεατρική ομάδα “The musicArts” του Πρότυπου Ωδείου Αιγίου, ετοίμασε για τη φετινή χρονιά, την αγαπημένη μουσικοχορευτική παράσταση (musical) “Οικογένεια Adams”.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Αγγελικής Αργυροπούλου, επιμέλεια κινήσεων - χορογραφιών της Κατιάνας Λατάνη και τη φωνητική καθοδήγηση της Χρύσας Πανταζοπούλου καθηγήτριας σύγχρονου και κλασικού τραγουδιού του Ωδείου της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας, ενώ ήδη το έχουν παρακολουθήσει στο Αίγιο περισσότεροι από 2.500 θεατές!

Συγκεκριμένα για την Πάτρα, έχουν ήδη προγραμματιστεί παραστάσεις στις 18 & 19 Μαΐου στο θέατρο “όροΦως” στις 9μ.μ.

Η οικογένεια Άνταμς ζει σε έναν σκοτεινό και περίεργο κόσμο. Η κόρη τους Wednesday μεγαλώνει και ερωτεύεται ένα γλυκό αγόρι από τον “έξω” κόσμο!
Τι θα συμβεί όταν οι δύο αυτές οικογένειες συναντηθούν; Το φυσιολογικό θα συγκρουστεί με το μη φυσιολογικό, οι γάμοι θα κλονιστούν και τα μυστικά θα αποκαλυφθούν! Θα καταφέρει τελικά να θριαμβεύσει η αγάπη;

Θέλετε και άλλους διαγωνισμούς; Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τι παίζει; Μάθετε πως!

Εάν έχετε στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας την εφαρμογή Viber, μπορείτε τώρα να γίνετε και εσείς μέλος της κοινότητας του patrasevents.gr πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://invite.viber.com/?g2=AQBQkJjJukytUExgE83IK%2FVv%2BMy37%2BWgNjWbONGphJCllj606mgXZHp5amPnjBDx

Έτσι, δεν θα χάνετε τίποτα και θα είσαστε πάντα ενήμεροι μέσα από το μεγαλύτερο live chat της περιοχής μας!