Για την προσωπική της ζωή και τις απαιτήσεις που είχε παλιότερα από τους συντρόφους της μίλησε η Βάλια Χατζηθεοδώρου. Η γνωστή παρουσιάστρια φιλοξενήθηκε στο podcast του Fipster και εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων πως μέχρι πριν από λίγα χρόνια αντιμετώπιζε τα προσωπικά της με πολύ… ροζ διάθεση.

«Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει είναι ότι γενικά πάντα είχα μάθει να είμαι η πριγκίπισσα που όλοι την πρόσεχαν. Με έναν τρόπο απαιτούσα την προσοχή. Αν δεν την είχα, ένιωθα ότι ο άλλος δεν με θέλει. Μέσα από δουλειά με τον εαυτό μου και την ψυχοθεραπεία κατάλαβα ότι οι ενήλικες άνθρωποι πρέπει να προσέχουμε μόνοι μας τον εαυτό μας», δήλωσε αρχικά η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

«Το ότι ένας άνθρωπος μπορεί να μας προσέχει όχι ακριβώς με τον τρόπο που το ζητάμε εμείς δεν σημαίνει ότι δεν μας αγαπάει και ότι δεν μας νοιάζεται. Εκείνος έχει τη ζωή του κι εμείς τη δική μας», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Τα είχα όλα στο μυαλό μου πολύ ροζ, πραγματικά περίμενα ότι θα έρθει ο πρίγκιπας με το λευκό άλογο. Αν κάποιος άνθρωπος δεν με πρόσεχε στα 20 όπως ακριβώς ήθελα, νόμιζα ότι δεν με θέλει. Είχα το ανικανοποίητο», παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Βάλια Χατζηθεοδώρου.