Το patrasevents.gr σας στέλνει στην παράσταση "Παπάγια Μάντολες" στο θέατρο Επίκεντρο+ που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Μαΐου κι ώρα 21:00.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το θέμα του διαγωνισμού, προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση. 

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber στις και ώρα 17/05 και ώρα 12:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω αυτής για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.


“Παπάγια Μάντολες”του Αντώνη Κρύσιλα
την Τρίτη 21 & την Τετάρτη 22 Μαΐου
στις 21:00 στο Επίκεντρο+.

Μια καυστική κωμωδία για γερά στομάχια!

Λίγα λόγια για το έργο..

Πρόκειται για τη βραβευμένη μαύρη κωμωδία του Αντώνη Κρύσιλα που αφηγείται την πορεία ενός καταξιωμένου Σεφ από την απόλυτη δόξα ως το κελί της φυλακής. Μια ιστορία δοσμένη με καυστικό χιούμορ, που συνθέτει ένα μαγειρικό καμβά από εντελώς ετερόκλητα υλικά! Δε μένει όμως σ’αυτό. Το έργο μπαίνει πιο βαθιά και δε διστάζει να κατονομάσει τα κακώς κείμενα της εποχής τόσο στην πολιτική σκηνή της χώρας όσο και στο σύγχρονο τρόπο ζωής.
Το “κακό παιδί της μαγειρικής” όπως τον αποκαλεί ο συγγραφέας λέει όλα αυτά που όλοι μας έχουμε σκεφτεί αλλά κανείς δεν έχει τολμήσει να κάνει. Όπως αναφέρει και στο κείμενο: Θα μπορούσα βέβαια να κάνω αυτό πού μου ζήτησαν. Να τους τραπεζώσω, να εισπράξω μισό ετήσιο προϋπολογισμό και να το βουλώσω. Όπως έκανα πάντα. Όπως κάνουμε όλοι μας πάντα. Θα ήμουν έξω τώρα. Καταξιωμένος. Όχι όμως και ελεύθερος!

“ΠαπάγιαΜάντολες” έχει το menu και σας περιμένουμε να το απολαύσετε. Ελάτε χωρίς ενοχές!

Συντελεστές:

Κείμενο: Αντώνης Κρύσιλας
Σκηνοθεσία: Πέτρα Μαυρίδη
Σκηνικά-Κοστούμια: Γιάννης Κράβαρης
Επιμέλεια Κίνησης: Πέτρα Μαυρίδη
Φωτισμοί: Χρήστος Χρήστου
Φωτογραφίες-Αφίσα: Αντώνης Χρήστου
Τρέιλερ: Γρηγόρης Πανόπουλος
Επικοινωνία Παράστασης: Νταίζη Λεμπέση

Ερμηνεύει ο Χρήστος Χρήστου.

Γενική είσοδος 14 ευρώ. Μειωμένο 12 ευρώ (Φοιτητικό/Ανέργων/Ατέλεια/ΑμΕΑ/65+).

EarlyBird 10 ευρώ.

Εισιτήρια στο:
https://www.more.com/theater/papagia-mantoles/
Πληροφορίες στο 2610 46 10 50

Εισιτήρια στο:
https://www.more.com/theater/papagia-mantoles/

Θέλετε και άλλους διαγωνισμούς; Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τι παίζει; Μάθετε πως!

Εάν έχετε στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας την εφαρμογή Viber, μπορείτε τώρα να γίνετε και εσείς μέλος της κοινότητας του patrasevents.gr πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://invite.viber.com/?g2=AQBQkJjJukytUExgE83IK%2FVv%2BMy37%2BWgNjWbONGphJCllj606mgXZHp5amPnjBDx

Έτσι, δεν θα χάνετε τίποτα και θα είσαστε πάντα ενήμεροι μέσα από το μεγαλύτερο live chat της περιοχής μας!