Για τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League μίλησαν η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, αναφέρθηκε και στη συγκίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, που αφιέρωσε αυτή τη νίκη επί της Άστον Βίλα στον πατέρα του και τον Σάββα Θεοδωρίδη.

«Βρε τι νύχτα ήταν αυτή χθες; Βρε τι νύχτα ήταν αυτή χθες που μου έστελνε ο αδερφός μου μηνύματα μέσα στο βράδυ και μου έλεγε “το περίμενα από μικρό παιδί, να ζήσω αυτή τη στιγμή μία φορά στη ζωή μου”», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Όσον αφορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Εμένα μου μετέφερε τη συγκίνησή του ο πρόεδρος και θέλω να το πω. Τον άκουγα ξανά σήμερα την ώρα που ήμουν στο καμαρίνι. Γύρισα, τον κοίταξα και ένιωσα αυτά που ένιωθε. Ναι, είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, αλλά θεωρώ ότι είναι ίσως ο μεγαλύτερος φίλαθλος, αυτός που πραγματικά μέσα του γράφει παντού Ολυμπιακός.

Αυτό με έκανε και εμένα να νιώσω τη συγκίνησή του, να τον ακούσω, να ακούσω την αφιέρωση που έκανε στον πατέρα του και στον Σάββα Θεοδωρίδη για τους λόγους που εξήγησε… Υπάρχει αγάπη, υπάρχει αυτό το κάτι παραπάνω το οποίο το μεταδίδει. Και νομίζω ότι μέσα σε όλα αυτά, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Μπράβο στον Ολυμπιακό, μπράβο και στον πρόεδρο για όλα αυτά που έχει κάνει για την ομάδα του».