Η Καλομοίρα μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, εξηγώντας πόσο δύσκολη ήταν για εκείνη και την ψυχολογία της.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και αρχικά, ανέφερε πως από τη στιγμή που έγινε μητέρα, νιώθει συνεχώς τύψεις.

«Οι μανάδες είμαστε συνέχεια με τύψεις. Πάω να κάνω νύχια και νιώθω τύψεις, αν δεν πάω σε μία προπόνηση της μικρή, νιώθω χάλια και μετά, μου το λέει κιόλας. Γι' αυτό και στο μασάζ, που είναι ένα πράγμα που λατρεύω, νιώθω τύψεις. Λέω ότι θα μπορούσα να κάνω το σπίτι ή να κάνω άλλες δουλειές, συνέχεια νιώθω τύψεις», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, εξηγώντας πως ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Στην εγκυμοσύνη ένιωθα άσχημα με τον εαυτό μου. Λατρεύω τα παιδιά μου, κάνω τα πάντα για αυτά και δεν χρειάζεται να το πω. Αλλά στην εγκυμοσύνη, ένιωθα χάλια, ιδρωμένη, ελέφαντας και ήμουν σε κατάθλιψη. Θυμάμαι πως πήγα στην γυναικολόγο και της είπα "γιατρέ, δεν αισθάνομαι καλά, έχω κατάθλιψη". Μου είπε "δεν είναι νορμάλ, συνήθως συμβαίνει μετά αυτό" και σκέφτηκα "ωραία βοήθεια"», περιγράφει.

Τέλος, πρόσθεσε: «Μετά όταν γέννησα, ένιωθα καλά. Δεν είχα κατάθλιψη. Είχα όμως, όταν ήμουν έγκυος. Δεν ξέρω, αλλάζει το σώμα εντελώς. Είναι οι ορμόνες, είναι επίσης ότι ο άντρας σου πάει στο γυμναστήριο και θέλεις να τον πνίξεις, γιατί είναι φέτες και εσύ έχεις κέφι, αλλά δεν μπορείς να πας στο γυμναστήριο. Δεν ήταν τόσο σοβαρή κατάθλιψη, αλλά ήμουν θλιμμένη».