Σε πλήρη κινητοποίηση ο κομματικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα ενόψει των Ευροεκλογών.
Με την ενεργή τους συμμετοχή και συσπείρωση τα στελέχη και τα μέλη στον Νομό μας θα απαντήσουν στο μεγάλο κίνδυνο αυτών των Ευρωεκλογών που είναι η χαλαρότητα και η αδιαφορία. Είναι πολύ σημαντικό το βράδυ της 9 ης Ιουνίου η Νέα Δημοκρατία να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους Ευρωβουλευτές, να έχει όσο το δυνατόν πιο υψηλό ποσοστό και έτσι θα σταλούν μηνύματα και εντός Ελλάδος και εκτός Ελλάδος. Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας με τα στελέχη της και τα μέλη της μετατρέπουν τις Ευρωεκλογές σε βήμα επιβεβαίωσης της πολιτικής σταθερότητας και της προόδου.
Αφετηρία της τελικής εκστρατείας του στρατηγικού σχεδιασμού στην Αχαΐα αποτελεί η συνάντηση στελεχών η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου στις 1:15 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «MY WAY» στην Πάτρα. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Υπεύθυνος εκλογών για τη Δυτική Ελλάδα Λευτέρης Αυγενάκης ενώ εισηγήσεις θα γίνουν από την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου, τους Βουλευτές Ανδρέα Κατσανιώτη, Ιάσονα Φωτήλα και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη.
Στην συνάντηση θα παρευρεθούν πολιτευτές, αιρετά στελέχη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε επιστημονικούς, παραγωγικούς, αγροτικούς συλλόγους, στελέχη, μέλη και εθελοντές.
 Νωρίτερα (12:30μμ) στον ίδιο χώρο ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης θα δώσει συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.