Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος απάντησε για τα επαγγελματικά του και τη Σίσσυ Χρηστίδου, ωστόσο, δεν θέλησε να πει πολλά για τα προσωπικά του.

«Δε θα πω κάτι για τα προσωπικά μου. Έχω πει χίλιες φορές ότι για τα προσωπικά μου δε θέλω να λέω κάτι παραπάνω. Αν είναι κάτι να πω, θα σας το πω, αλλά μέχρι στιγμής είναι όλα καλά, δε θέλω να επεκταθώ» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε στη συνέχεια για τα επαγγελματικά του: «Τηλεοπτικά δεν ξέρω τι θα κάνω του χρόνου. Επέστρεψα ανανεωμένος, ξεκούραστος… Προτάσεις άλλες δεν έχω, αλλά και να είχα, δε θα τις έλεγα γιατί δεν είναι σωστό να λέμε τέτοια πράγματα όταν είμαστε σε μια εκπομπή… Για του χρόνου δεν ξέρω τίποτα. Μακάρι να ανανεώσουμε και να συνεχίσουμε όπως είμαστε, με την ίδια ομάδα, και γιατί όχι να γίνουν και νέες προσθήκες».

Κλείνοντας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Με τη Σίσσυ εννοείται ότι τα συζητάμε όλα, και πάντα την ενημερώνω, δεν την αφήνω στην άγνοια… Είναι ένας άνθρωπος που είναι χαρά και ευλογία να δουλεύεις μαζί του. Είναι οικογένεια… Εφόσον είμαι καλά εκεί που είμαι, γιατί να πάω αλλού;».