Με αφορμή την εξομολόγηση για το bullying που δέχτηκε η Μαρίνα Σπανού σε νεαρή ηλικία επειδή οι γονείς της είναι ηθοποιοί, η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε τη δική της εμπειρία ως κόρη της ηθοποιού, της Βίκυς Σταυροπούλου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στα τρυφερά χρόνια της παιδικής ηλικίας. Μπορεί να συμβεί και από μεγαλύτερους ανθρώπους που δεν το περιμένεις. Γιατί ένα παιδί 10 - 12 χρονών λες ότι μπορεί να μη μπορεί να σκεφτεί σφαιρικά και αντικειμενικά. Δυστυχώς βλέπουμε ότι συμβαίνει και σε ενήλικους ανθρώπους, στα social media, παντού».

Και πρόσθεσε: «Εμένα ακόμη και τώρα που κλείνω 32 ετών φέτος και είμαι ηθοποιός από τα 25 μου, κάνω αυτή τη δουλειά στην τηλεόραση 4 χρόνια και ακόμα και τώρα θα βρεθεί κάποιος που θα σχολιάσει: “Επειδή η μαμά σου είναι ηθοποιός” και λες: "Μα αλήθεια, τόσα έχεις να πεις; Εκεί θα μείνεις;". Ποτέ δεν με επηρέασε το ”η μαμά μου είναι ηθοποιός”. Άλλα πράγματα μπορεί να με επηρέαζαν πολύ περισσότερο. Το "η μαμά μου είναι ηθοποιός" μπορεί να με επηρέασε μόνο ακριβώς από το σχολείο που συναποφασίστηκε με την οικογένειά μου ότι πρώτα θα τελειώσω τη σχολή μου και μετά κάνε ό, τι θες, να μην έχει κάποιος να σου προσάψει κάτι ότι σε πήραμε σε μια παράσταση ή κάποιοι φίλοι μας. Απόκτησε τα δικά σου πόδια».