Με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Ελλάδας, Γιώργο Στασινό, συναντήθηκε αντιπροσωπεία μελών και ο επικεφαλής της ΔΚΜ και υποψήφιος πρόεδρος στο ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, Γιάννης Σελίμης, στο πλαίσιο του «ΤΕΕ Roadshow» που πραγματοποιεί ο φορέας και έκανε στάση στην Πάτρα.
Στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, συζήτησαν για τα προβλήματα των Μηχανικών, για τις ιδιαιτερότητες στη Δυτική Ελλάδα και για τις προοπτικές που ανοίγονται για θέσεις εργασίας, με τα πολλά έργα υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη ή που θα υλοποιηθούν άμεσα. Επί τάπητος βρέθηκε και ο ψηφιακός μετασχηματισμός, όπως και η ανθεκτικότητα στην οποία δίνεται βαρύτητα με το εμβληματικό έργο – ορόσημο του προσεισμικού ελέγχου των δημοσίων κτιρίων (σχολεία, πανεπιστήμια, νοσοκομεία,πυροσβεστικοί σταθμοί, αστυνομικά τμήματα) λόγω του ότι είναι κρίσιμες υποδομές σε περίπτωση σεισμού.
Με φόντο τις εκλογές της 19ης Μαΐου ο κ. Στασινός δήλωσε: «Οι μηχανικοί που θέτουν υποψηφιότητα με τη ΔΚΜ και στην Αχαΐα και στη Δυτική Ελλάδα γενικότερα είναι αξιόλογοι επαγγελματίες, με όρεξη για δουλειά, προτάσεις ουσίας και αποτελεσματικότητα πέρα από λόγια. Αξίζουν την προτίμηση των συναδέλφων και μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά τόσο την περιοχή όσο και συνολικά την κοινωνία, έχοντας ταυτόχρονα αγαστή συνεργασία με το κεντρικό ΤΕΕ. Είμαι βέβαιος για την επιτυχία».