Ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε για όσα έγιναν ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο Breakfast @ Star.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Από τον Ανδρέα δεν άκουσα κάτι που δεν έχει πει στον αέρα της εκπομπής. Δεν άκουσα κάτι στη συνέντευξη που το έλεγε για πρώτη φορά εγώ.»

Και πρόσθεσε: «Την Κατερίνα Καινούργιου την ξέρουμε, το ότι εκφράζει το συναίσθημά της είναι κάτι που τη χαρακτηρίζει. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι όλο το Σαββατοκύριακο ήταν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και για αυτό η ίδια θα ένιωσε την ανάγκη να εκφράσει στους συνεργάτες της ότι θέλει να μπει το βίντεο αυτό για να απαντήσει μετά.».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε και για ποιο λόγο δε θα βρίσκεται πλέον ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή. Πρώτη φορά ακούσαμε ότι δε θα είναι καθόλου στην εκπομπή, ξέραμε ότι θα είναι δυο φορές την εβδομάδα.

Στην αρχή, η συνεργασία τους ήταν εξαιρετική, φέτος είδαμε να πηγαίνει λίγο στα κόκκινα. Θα μείνω και σε αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας, “ήξερες που πήγαινες” και ότι “άλλοι τη γλείφατε και τώρα την κράζετε”, δε μιλάω για τον Ανδρέα Μικρούτσικο συγκεκριμένα, μπορεί να είναι γενικότερο το σχόλιο αλλά με βάζει σε σκέψεις»!