Δεν θα μπορούσε να λείπει η Πάτρα από το Schoolwave 2024 και έτσι ένα συγκρότημα φοιτητών από την αχαϊκή πρωτεύουσα έχει επιλεχθεί για τις τελικές ακροάσεις που θα κρίνουν και τις μπάντες που θα ανέβουν στην σκηνή του μεγαλύτερου μουσικού μαθητικού φοιτητικού φεστιβάλ της χώρας.

Το συγκρότημα που έχει επιλεγεί από την Πάτρα στην λίστα με τις 60 μπάντες που θα πάρουν μέρος στις τελικές ακροάσεις είναι το Infertale.

Πρόκειται για μια μπάντα heavy metal με επιρροές από thrash και power metal που έχει λίγους μήνες ζωής όμως αρκετούς για να δέσουν οι μουσικοί και τα παιδιά που την αποτελούν.

Η μπάντα είναι φοιτητική και αποτελείται από τους Γρηγόρη Οικονόμου, Ηλία Τζιβιέρη, Κωνσταντίνο Γιαντζελίδη, Ιάσονα Νικητόπουλο και Χρήστο Καλογερόπουλο και σύμφωνα με τους λάτρεις αυτής της μουσικής είναι ένα συγκρότημα πολύ αξιόλογο με προοπτικές και περγαμηνές να εξελιχθεί.


Infertale - Neo God Of Light - (Demo)

Ήδη άλλωστε στα live που δίνει γίνεται ένας χαμός, ενώ έχει μια αξιόλογη παρουσία σε πολλά φεστιβάλ heavy metal και είναι ένα συγκρότημα που παρά το μικρό χρονικό διάστημα που έχει δημιουργηθεί έχει καταφέρει να έχει τους δικούς του fans στην πόλη της Πάτρας.

Η φήμη τους έτσι ολοένα και εξαπλώνεται. Σε ότι αφορά το Schoolwave 2024 οι τελικές ακροάσεις για το ποια από τα 60 αυτά συγκροτήματα θα πάρουν μέρος στο φεστιβάλ θα γίνουν μέσα στις ημέρες του Πάσχα.

Όμως όλα δείχνουν ότι οι Infertale θα καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο, καθώς έχουν όλα τα εχέγγυα. Σημειώνουμε ότι το Schoolwave 2024 θα πραγματοποιηθεί στις αρχές καλοκαιριού.