Ο Άρης Καβατζίκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Δύο στις 10 στην ΕΡΤ1 και μεταξύ άλλων μίλησε για τα όσα έζησε όσο εργαζόταν σε περιοδικά, άβολες στιγμές και τις… αρετουσάριστες φωτογραφίες που έχουν φτάσει σε σημείο να προκαλούν αίσθηση.

«Θυμάμαι ότι και οι φιλοξενούμενοι των εξωφύλλων ζητούσαν αλλαγές. Είχαμε ζήσει μία άβολη στιγμή και έχει μιλήσει και η ίδια για αυτό γιατί είχε γίνει ολόκληρο θέμα. Είχαμε ζήσει μία άβολη στιγμή με ένα εξώφυλλο σέξι και αισθησιακό από την ωραία πλευρά με την Ναταλία Γερμανού φωτογραφημένη σε μία παραλία από την Ρούλα Ρέβη. Μας κακολόγισαν πάρα πολύ και φιλικά προσκείμενοι προς την Ναταλία και μας είχαν κατηγορήσει ότι δεν ήταν η Ναταλία και το παραποιήσαμε. Τις είχε δει κι η ίδια τις φωτογραφίες» είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

«Αλλά είχαμε μία πολύ καλή φωτογράφο, η οποία επέλεξε να φωτογραφίσει σε μία συγκεκριμένη ώρα της ημέρας και με τον ήλιο. Είχε γίνει ντόρος και σούσουρο ότι ήταν πολύ επίπεδη η κοιλιά της Ναταλίας. Έκανε γυμναστική εκείνη την περίοδο. Αν το πειράξαμε στο ρετούς, μπορεί και να συνέβη. Αλλά σε μία showbiz που ψάχνει θέματα, λες, εντάξει, έχουμε την κοιλιά της Ναταλίας» ανέφερε ο Άρης Καβατζίκης.