Με ενεργή παρουσία στον χώρο των ψηφιακών μέσων όπως το TikTok, το YouTube και το Instagram, η απόφοιτη του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου και πλέον δραστήρια voice actor, έχει κάτι διαφορετικό να μας πει και αυτό αρέσει στο κοινό όλων των ηλικιών.

Η δουλειά της, με κεντρικό άξονα το ταξίδι, γίνεται μέσω της αφήγησης και  είτε σχετίζεται με παραμύθια και μύθους, είτε αφορά ταξίδια σε πραγματικό χρόνο ιδωμένα από μια άλλη οπτική, περισσότερο λογοτεχνική θα λέγαμε, με σκηνοθεσία σύγχρονη και ταυτόχρονα ρετρό.

Νέο της εγχείρημα οι Ηχητικές Καρτ Ποστάλς που μας θυμίζουν κάτι από παιδικά χρόνια και κάτι από στόχους φρέσκους και διαφορετικούς, όπως ακριβώς και τα χρώματα στα βίντεο, τις φωτογραφίες και ειδικότερα στην φωνή της κοπέλας με την μαγική αφήγηση, όπως συχνά περιγράφεται από τους χιλιάδες ακόλουθούς της στο TikTok, όπου κάνει live εμφανίσεις κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 21.00 λέγοντας αγαπημένα παραμύθια και, ομολογώ, πως έχουμε εθιστεί στην φωνή και το χαμόγελό της.

Μικροί και μεγάλοι χαλαρώνουν, τα παιδιά κοιμούνται στην ώρα τους και οι γονείς συνεχίζουν μέχρι να τους πάρει τελικά ο ύπνος. Εκτός και αν ξενυχτίσουν βλέποντας τα ταξίδια, ακούγοντας ακόμα περισσότερα παραμύθια στο YouTube και αγκαλιάζοντας το νέο, το διαφορετικό, το voice acting.

Πιο απλά: Την προσαρμογή των αφηγήσεων στις ανάγκες του κοινού, στις δικές μας ανάγκες.Bedtime Παραμύθι #2 | Η Φρικαντέλα


ΚΛΑΣΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ #5 | TA ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ