Συνέντευξη έδωσε την Τρίτη 23 Απριλίου στον anoixifm.gr ο μουσικός και ερμηνευτής Θοδωρής Νικολάου αναφερόμενος στην κυκλοφορία της δισκογραφικής δουλειάς, η προετοιμασία της οποίας πήρε πέντε χρόνια.

Πρόκειται για ένα βιβλίο με ψηφιακές μουσικές προεκτάσεις που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μικρή Άρκτος και περιέχει κομμάτια με και στίχους που παραπέμπουν σε σύγχρονη ποίηση.

Ταξίδι είναι η πρώτη λέξη που μου ήρθε στο μυαλό έχοντας την τύχη να ακούσω το συγκεκριμένο υλικό, το προϊόν πολύχρονης συνεργασίας καλλιτεχνών διαφορετικών επιπέδων εμπειρίας και διαφορετικών ηλικιών, με το νεότερο μέλος της ομάδας να είναι μόλις 17 ετών. Η φωνή της ακούγεται στο ντουέτο με τον Θοδωρή Νικολάου «Της ομορφιάς το άγριο φιλί».

Πρόκειται για την έκδοση σε βιβλίο – ψηφιακό δίσκο, του νέου κύκλου τραγουδιών του Παρασκευά Καρασούλου, μετίτλο Της ομορφιάς το άγριο φιλί.   

Δεκαπέντε τραγούδια σε στίχους του Παρασκευά Καρασούλου, που μελοποιήθηκαν από οκτώ σημαντικούς έλληνες συνθέτες (Γιώργο Ανδρέου, ΓκωτιέΒελισσάρη, Χρίστο Θεοδώρου, Ελένη Καραΐνδρου, Στέφανο Κορκολή, Νίκο Κυπουργό, Χρήστο Νικολόπουλου, Θοδωρή Οικονόμου), με ερμηνευτή τον Θοδωρή Νικολάου, αποτελούν τον κύκλο τραγουδιών Της ομορφιάς το άγριο φιλί.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου είναι μια καλή ευκαιρία να ενώσουμε μουσική και ανάγνωση και να απολαύσουμε τον δίσκο και το περιεχόμενό του.

Εξάλλου, αυτός είναι και ο σκοπός, όπως μοιράστηκε μαζί μας ο Θοδωρής Νικολάου στον πατρινό σταθμό Άνοιξη 100.7.

Με καταγωγή από την Πάτρα ο ερμηνευτής και μουσικός ελπίζει να έρθει η μέρα της ζωντανής παρουσίασης της δουλειάς αυτής και στην πόλη του.