Ένα σοβαρότατο επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή, με τον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο να χειροδικεί κατά του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον έπιασε από τον λαιμό και τον έριξε κάτω.

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο Κωνσταντίνος Φλώρος φέρεται να προσπάθησε να δικαιολογήσει την αδιανόητη ενέργειά του λέγοντας πως ο Β. Γραμμένος τον έβρισε χυδαία και τον απείλησε πως θα τον βάλει φυλακή με βραχιολάκια.
Γλώσσα πεζοδρομίου ανάμεσα στους δύο βουλευτές

Οι δύο βουλευτές χρησιμοποίησαν γλώσσα πεζοδρομίου και χυδαίες ύβρεις

Κ. Φλώρος: αυτό θα το κρίνουν οι δικαστές.
Β. Γραμμένος : Βούλωσε το εσύ σκουπίδι
Κ. Φλώρος : Άντε
Β. Γραμένος: Γ@@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γ@@@@@. Θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα, θα το θυμάσαι παλιόπ@@@@@.

Στη συνέχεια οι δύο βουλευτές βγήκαν έξω από την αίθουσα και τότε ο Κωνσταντίνος Φλώρος έπιασε τον Βασίλη Γραμμένο από το λαιμό και τον έριξε κάτω

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που στην Ολομέλεια της Βουλής βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση για την άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, μετά από μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου.

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου (ανήκε στο κόμμα Βελόπουλου) έχει κατηγορήσει τον κ. Βελόπουλο πως τον εξύβριζε μέσω κρυφού λογαριασμού στο twitter. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης διά του Κ. Χήτα, αν και έχει αρνηθεί τις κατηγορίες λέγοντας ότι ο λογαριασμός δεν είναι δικός του, έχει ζητήσει την άρση της ασυλίας του.

Τασούλας: Αποβάλλεται ο Κ. Φλώρος από τη Βουλή για 15 ημέρες, θα έχει δικαστικές συνέπειες

Στην αίθουσα της Ολομέλειας τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο οποίος, αφού καταδίκασε το περιστατικό, ανακοίνωσε πως ο κ. Φλώρος θα φύγει με συνοδεία της Φρουράς για 15 μέρες από τη Βουλή, καθώς και ότι θα αντιμετωπίσει τις δικαστικές συνέπειες.
«Δυστυχώς, ο Κανονισμός δεν προβλέπει αυτή την κτηνώδη συμπεριφορά. Νομίζαμε ότι απευθυνόμαστε στοιχειωδώς σε ανθρώπους, μέσω του Κανονισμού, τον απομακρύνω με τη Φρουρά για 15 ημέρες από τις διαδικασίες. Προφανώς και θα υπάρξει διαδικασία άρσης της ασυλίας, θα αντιμετωπίσει και δικαστικά τις συνέπειες», είπε χαρακτηριστικά.