Ο Νίκος Αναδιώτης έδωσε συνέντευξη στο Fay’s Time και μίλησε για την υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές με τη Νίκη, τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και τη διαγραφή Παπανώτα.

«Άκουσα κάποιον συνυποψήφιο σε άλλο κόμμα να προτάσσει το πατρίς, θρησκεία, οικογένεια. Αν μου δινόταν η ευκαιρία, θα ρωτούσα ποια πατρίδα; Ποια θρησκεία; Ποια οικογένεια; Για εμάς η οικογένεια είναι ο άντρας και η γυναίκα και αν τους δώσει και ο Θεός τα παιδιά τους. Τα δικαιώματα είναι των παιδιών και όχι των ενηλίκων, που θέλουν να έχουν παιδιά στη ζωή τους γιατί δεν μπορούν να κάνουν και πρέπει να αποκτήσουν με διαφορετικό τρόπο. Να σκεφτούν τα δικαιώματα των παιδιών και του κάθε ανθρώπου να έχει πατέρα και μητέρα στη ζωή του. Ο γιος με ρώτησε, προσπάθησα να του εξηγήσω και τον ξένισε» ανέφερε ο Νίκος Αναδιώτης.

«Με τον πνευματικό είναι η μόνη μορφή ψυχοθεραπείας. Ο ορθόδοξος πνευματικός πιστεύει στη ψυχή. Οι ψυχολόγοι δεν ξέρω αν πιστεύουν στη ψυχή αν δεν είναι ορθόδοξοι. Είναι η μόνη ψυχοθεραπεία και με τη θέληση τη δική σου μπορεί να σε θεραπεύσει» πρόσθεσε ο Νίκος Αναδιώτης.