Βράδυ Παρασκευής και το θέατρο act έχει γεμίσει με κόσμο.

Περιμένουν να δουν και να ακούσουν έναν standupcomedian, από τους καλούς, από τους γνωστούς, που ξεκίνησε την καριέρα του πριν το 2000.

Κάποια στιγμή εκείνος έρχεται και μας καλησπερίζει.

Αφού μας λέει για ονόματα ίδια με το δικό του και διαφορετικές ιδιότητες (ίσως ιδεατές ίσως και μη) ο Δημήτρης Δημόπουλος ξεκινάει να μας λέει για την εμπειρία του να κάνει μεταπτυχιακό στα 43 του χρόνια και εν όψει πανδημίας.

Δείχνοντας με σαρκαστικό τρόπο τις δημοσιεύσεις του στην επίσημη σελίδα – οργανισμό που ο ίδιος ίδρυσε παρουσίασε ένα μέρος της ζωής και της πορείας του με γλαφυρά αστείο και εύστοχο τρόπο υιοθετώντας μια περσόνα αυθεντική με σκέψεις και συναισθήματα για ζητήματα κοινωνικά, διαπροσωπικά και σε ορισμένες περιπτώσεις γλυκόπικρα.

Το περισσότερο εντυπωσιακό σε αυτήν την γεμάτη γέλιο βραδιά ήταν η ικανότητά του να αναφέρεται σε θέματα σοβαρά και δύσκολα με έναν τρόπο που πραγματικά διακωμωδούσε διάφορες πτυχές αυτών των συμβάντων.

Ιστορίες ζωής και καθημερινότητας ανακατεμένες με διάχυτο σαρκασμό, φρέσκια ματιά και έναν λόγο που δύσκολα τον κατακτά κανείς, εκτός αν έχει εμπειρία και ταλέντο.

Ακριβώς αυτό έκανε στην παράσταση Α4 ο Δημήτρης Δημόπουλος την Παρασκευή στις 19 Απριλίου και το κοινό αποχώρησε με χαμόγελο, καλή διάθεση και, σε πολλές περιπτώσεις, την όρεξη να τον ακολουθήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να παρακολουθεί την καριέρα και την πορεία του.

Φωτογραφίες: Αναστασία Νικολάου